Vyšperkujte si prostory na šperky... Šperkovnice z AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Náušnice, náramky, náhrdelníky a prstýnky jsou krásnou ozdobou každé ženy, a tak je samozřejmě potřeba mít alespoň nějakou tu sbírku, ať si můžeme vybrat! Potom ale nastává problém - "Kam já to potom všechno dám...?", který jsme se v Tipli rozhodli vyřešit - vybrali jsme stojánky a šperkovnice za skvělé ceny na AliExpress a s dopravou zdarma.

Máte spousty nádherných náušnic, náhrdelníků, přívěsků a prstýnků, jenomže se vám doma válejí všude možně? Našli jsme pro vás 5 nejrůznějších možností, jak tyto nádhery bezpečně uchovávat. Nakoupit je můžete z AliExpress.com, a navíc s dopravou zdarma!

Pokud si nejste jistí, jak byste měli nakupovat online bez zbytečných komplikací, pomůžeme vám v našem článku jak nakupovat na AliExpress, kde se dozvíte vše potřebné od registrace až po feedback.

Stojan na šperky

Stojan na šperky

Stojan na šperky z AliExpress.

  • Cena: 5.59 $ / 123 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 – 30 dní

Černý stojan na šperky ve tvaru dámské ruky umožní vystavit nejfrekventovanější řetízky i prstýnky. Vyzdobíte si tak ložnici, ale navíc to i pro vás bude daleko komfortnější, než klasické ukládání šperků na poličku. Výrobce udává výšku zhruba 17 cm, šířku asi 11 cm a hmotnost kolem 160 gramů. Dostupná je pouze v černé barvě

Šperkovnici už máte, ale pořád vám chybí ten nejlepší kousek do sbírky? Ano, správně – řeč je o pandora náramku, který se stal hitem nejen pro tento rok. V našem článku se dozvíte spousty tipů, jak jej nakoupit levněji.

Nebo pokud déle hledáte různé další šperky, můžete se mrknout do tuzemských obchodů, jako jsou například klenoty aurum,kde najdete nejenom náramky ale i ostatní šperky.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Prozatím celkově 159 pozitivních hodnocení se 26 reálnými fotografiemi zanechali spokojení zákazníci. Nakupující si chválí rychlost dodání, kvalitní produkt a v neposlední řadě originální design. Prodejce již více než tři roky obchoduje na AliExpress a má přes 1200 fanoušků.

Zobrazit na AliExpress»

Šperkovnice alá kniha

  • Cena: 10 $ / 220 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Originální šperkovnice ve tvaru knihy vám uskladní šperky, a navíc ji nepřehlédne žádná kamarádka. Výrobce udává velikost 18,5 x 14 x 4,5 cm, hmotnost 360 gramů a kapacitu asi 42 párů, takže ačkoli se velikostně vlastně nezdá, vejde se toho do ní opravdu požehnaně. Šperkovnice je vyrobená ze sametu. Dostupná je v pěti barvách – bílá, černá, světle modrá, světle a tmavě růžová.

Šperkovnice alá kniha

Šperkovnice jako kniha z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Celkem 92 pozitivních hodnocení navíc s 12 reálnými fotografiemi k dispozici, je prozatím k vidění u tohoto produktu. Zákazníci si vychvalují rychlé dodání, originálnost produktu a nádherný design. Spolehlivý obchodník s více jak 1000 sledujících fanoušků, již třetím rokem působí na AliExpress..

Zobrazit na AliExpress»

Šperkovnice

Šperkovnice

Šperkovnice z AliExpress.com.

  • Cena: 11.37 $ / 252 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Kvalitní klasická kompatibilní šperkovnice, kterou si můžete postupně rádoby zvětšovat úměrně k tomu, jak bude i vaše sbírka šperků narůstat. Máte také možnost si s ní například vyplnit šuplík, a vytvořit si tak malý domácí jakoby obchůdek se šperky. Prodejce udává velikost 35 x 24 x 3 cm a hmotnost zhruba 400 gramů. Vyrábí se v deseti různých provedeních, podle toho, jaké šperky do nich chcete uložit.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Prozatím tento produkt ohodnotilo celkem 543 kupujících, z nichž 38 připojilo i své reálné fotografie šperkovnic. Zákazníci si pochvalují kvalitu produktu, rychlé dodání a možnost poskládat si vlastní velkou šperkovnici do šuplíku. Obchodník, s ročním působením na AliExpress a s takřka 500 sledujícími, působí velice spolehlivě.

Zobrazit na AliExpress »

Stojánek na šperky

  • Cena: 7.08 ‒ 14.24 $ / 156 ‒ 313 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Všestranný kovový stojánek na šperky se bude hodit každé dámě. Díky různým barvám i tvarům si dokáže vybrat skoro každá. Podle typu jej můžete položit (s dřívkem), zavěsit (s háčkem) nebo postavit, a oživit tak svoji ložnici nebo pracovnu. Výrobce udává výšku 38,5 cm a šířku 26,5 cm pro největší z dostupných stojánků. K dispozici je ve třech barevných kombinacích – bílé, růžové a černé.

Stojánek na šperky

Stojánek na šperky z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,4 z 5. Celkem poměrně pozitivně zhodnotilo tento produktu zatím 49 zákazníků, z nichž 5 připojilo i reálné fotografie. Nakupující si pochvalují různé konstrukce i barevné kombinace, poměrně rychlé dodání, ale pozor na skládání – se šperkovnicí by se prý mělo zaházet opatrněji. Obchodníka se čtyřletým působením na AliExpress a s téměř 3000 fanoušky můžeme doporučit.

Zobrazit na AliExpress »

Klasická šperkovnice

Klasická šperkovnice

Klasická velká šperkovnice z AliExpress.com.

  • Cena: 19.25 $ / 423 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Tato klasická šperkovnice je určena pro jednoduché uchovávání šperků. Můžete si na ni vyhradit místo někde doma, ale také ji můžete vzít s sebou na nejrůznější příležitosti, šperky přitom budete mít stále bezpečně uloženy proti jakékoli devastaci. Výrobce udává velikost 28 x 19 x 6,5 cm a hmotnost kolem 670 gramů. Šperkovnice je vyrobena ze sametu, překližky a kovových součástí. Dostupná je v různých barevných kombinací.

Jestli jste si i přesto nevybrali, nebo se vám zkrátka nechce delší dodací dobu čekat, můžete se nechat inspirovat v našem článku, kde najdete šperkovnice z tuzemských obchodů.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Prozatím celkově ohodnotilo tento produkt 37 zákazníků. Pouze jeden z nich zanechal i reálné fotografie. Nakupující si chválí překvapivě rychlé dodání, kvalitu a přijatelnou cenu. Obchodník se tříletým působením má již přes tisíc sledujících fanoušků.

Zobrazit na AliExpress »

Související obchody

AliExpress, HODINKY.cz, Šperky.cz, Douglas, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se