7 tipů, jak na Mall.cz ušetřit

Tipy k nákupu 7. 9. 2022

Elektronika, móda, potřeby do domácnosti, hobby sortiment, kosmetika a další – to vše najdete na Mall.cz. Na Mall.cz je radost nakupovat, a to díky širokému sortimentu, přehlednosti a rychlosti doručení. A velké množství výhodných cen a slev dělá nakupování na Mall ještě příjemnější. E-shop pořádá pravidelné výprodeje, nabízí použité zboží nebo výhodné nákupy díky Mallpay kartě. Existuje zkrátka mnoho způsobů, jak na Mall.cz ušetřit. Tady je našich 7 osvědčených tipů.

1. Cashback od Tipli

U každého nákupu na Mall.cz využívejte cashback, díky kterému bude váš nákup ještě výhodnější. Získáte totiž část svých peněz z nákupu zpět. A to se vždy vyplatí. Stačí se prokliknout do vámi vybraného e-shopu přes Tipli, nakoupit a odměna za nákup se vám připíše na váš účet.

2. Mall.cz slevový kupón na Tipli

My v Tipli nejenže pro vás hlídáme veškeré slevy a akční nabídky, ale zároveň vám i přinášíme každý exkluzivní Mall slevový kupón. Zajímá vás, kde najdete pouze platné kupóny a jak je následně můžete využít? Všechny odpovědi naleznete v článku Mall.cz – aktuální a ověřené slevové kupóny.

3. Výprodeje na Mall.cz

Mall.cz pořádá během celého roku řadu výprodejových akcí. Mezi ty nejznámější a nejoblíbenější určitě patří letní výprodej. Užijte si tedy léto ještě víc a nakupujte zboží na Mall.cz až s 60% slevou. Slevy se týkají například kategorií zboží jako jsou Outdoorové hry a sporty, Dílna a nářadí, Bazény a příslušenství a mnoha dalších.

Mall.cz se také každoročně zapojuje do nákupního šílenství Black Friday. Black Friday se koná čtvrtý pátek v listopadu a na Mall Black Friday můžete nakupovat se slevou až 70 %. Díky těmto slevám si můžete pořídit vše, co potřebujete.

4. Nenové zboží

Na Mall.cz můžete ušetřit i v době, kdy neprobíhají žádné výprodeje. Stačí se podívat na seznam nenového zboží a vybrat si tam. Kvalita II. jakosti nemusí automaticky znamenat nekvalitní zboží, nebo jeho výrazné opotřebení. Jaké typy takového zboží Mall.cz nabízí?

  • použité zboží – 100% funkční, servisované zboží, zkontrolované zaměstnancem, záruka 12 měsíců, slevy až 50 %
  • zánovní zboží - 100% funkční, jenom vyzkoušené, zkontrolované zaměstnancem, záruka 21 měsíců, slevy až 40%
  • rozbalené zboží – 100% stav, poškozený pouze obal, záruka 24 měsíců, slevy 30 %
  • s kosmetickou vadou - 100% stav, lehká kosmetická vada, záruka 24 měsíců, slevy až 40 %

I na toto zboží se vztahuje zákonná 14denní doba pro vrácení a určitá záruční lhůta. Nemusíte se tak bát, že kupujete něco závadného a nespolehlivého – většinou se jedná o zboží, které jinému zákazníkovi nevyhovovalo.

5. Mallpay karta a Mallpay odměny

Mallpay karta je dalším ze způsobů, jak na nákupech ušetřit. A to nejen na Mall.cz. Tuto kreditní kartu totiž můžete využít i u dalších obchodníků v ČR i v zahraničí. A jaké výhody na vás čekají?

  • sleva až 2 000 Kč na vaše nákupy
  • můžete zboží vyzkoušet a až pak zaplatit, na rozhodnutí máte 50 dní
  • prodloužená záruka a zdarma pojištění zboží
  • měsíčně můžete na cokoliv využít až 50 000 Kč
Obrázek

A Mallpay vás odmění ještě více:

  • za každou platbu získáte body, které můžete vyměnit za slevy ve výši až 80 %
  • díky bodům za vaše nákupy nemusíte platit za dopravu
  • přehled odměn najdete také v mobilní aplikaci Mallpay

6. Mall.cz Plus

Členem klubu Mall.cz Plus se můžete stát za poplatek 599 Kč nebo pokud během kalendářního roku jednorázově nakoupíte alespoň za 50 000 Kč. Výhody členství v Mall.cz Plus jsou následující:

  • doručení domů, nebo na Mall odběrná místa zdarma u všech objednávek
  • 30 dní na vrácení zboží bez udání důvodu
  • speciální zákaznická linka pro řešení požadavků
  • pravidelné VIP nabídky speciálních slev

7. Hlídejte si hlavní stránku Mall.cz

Jestliže chcete být vždy v obraze, sledujte úvodní stránku Mall.cz a měnící se bannery vás upozorní na novinky. Všechny aktuální slevy uvidíte vypsané právě tam. Můžete si mezi bannery proklikávat a podívat se, co je právě v kurzu. Aktuální nabídky uvidíte zároveň i v pravém horním rohu jako malou ikonu označenou „Akce dne“.

Všechny slevy za vás samozřejmě hlídáme i my. Úplně vám tedy stačí, když kouknete do sekce sleva Mall na Tipli.

Související obchody

Expert.cz, Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se