Vypravte děti na školu v přírodě. Co jim zabalit?

Tipy k nákupuDovolená a cestování  |  Děti  |  Rodiče a děti 29. 4. 2022

Každé dítě se těší na školu v přírodě. Spousta sluníčka, kamarádi a táborové ohně. Školy v přírodě se kvapem blíží - víte, co by s sebou váš malý školák měl určitě mít?

Škola v přírodě je zlatý hřeb každého ročníku a zasloužené dobrodružství před vysvědčením. Před školou v přírodě jste určitě od učitelů dostali podrobný seznam toho, co by vaše ratolest měla mít v kufru. Na co byste rozhodně neměli zapomenout?

Repelent

Klíšťata ani štípance od komárů nejsou nic příjemného a můžou se z nich vyklubat nehezké komplikace. Zabalte dítěti na školu v přírodě kvalitní repelent a chraňte ho před hmyzem.

Vypravte děti na školu v přírodě. Co jim zabalit? 1

Repelent PREDATOR JUNIOR (149 Kč, Pilulka.cz), Off Regular sprej (93 Kč, BENU Lékárna), ALPA Repelent pro děti (96 Kč, Lékárna.cz)

Opalovací krém

Spáleniny od slunce dokáží pěkně znepříjemnit den. Na škole v přírodě děti neustále lítají venku na sluníčku a to se potom spálí jedna dvě. Dejte jim s sebou opalovací krém, ať si můžou školu v přírodě užít do sytosti!

Balíme na dovolenou U MOŘE 2

Dětský opalovací krém SPF 50 (239 Kč, Lékárna.cz), Daylong regular SPF 15 (319 Kč, Pilulka.cz), SunCare opalovací krém na obličej SPF 30 (114 Kč, Lékárna.cz), Daylong kids SPF 50 (499 Kč, Pilulka.cz)

Baťůžek

Na tůrách po lese nesmí chybět praktický malý baťůžek, do kterého se vejde svačina, pití, pláštěnka i kapesníky. Volte lehké batůžky, aby se váš drobeček netahal se zbytečnou váhou navíc.

Vypravte děti na školu v přírodě. Co jim zabalit? 3

Batoh Frozen (nyní za 790 Kč, Cestovatelský obchod), Batoh Star Wars (1 099 Kč, Cestovatelský obchod), BOLL dětský batoh (645 Kč, Cestovatelský obchod)

Knížka

Během poledního klidu nebo těsně před večerkou se vaše dítě musí něčím zabavit. Pokud máte doma malého knihomola, pak ho určitě nemůžete poslat a výlet bez něčeho pěkného na čtení.

Vypravte děti na školu v přírodě. Co jim zabalit? 4

Deník malého poseroutky (205 Kč, Knihy Dobrovský), Monster High S příšerami v jedné lavici(223 Kč, Knihy Dobrovský), Fantastická zvířata a kde je najít (223 Kč, Knihy Dobrovský), Naruto (152 Kč, Bux.cz)

Oblečení

Vybrat vhodné oblečení na týden dopředu a správně odhadnout počasí není nic jednoduchého. Dítě se určitě neobejde bez nepromokavé lehké bundy, teplé mikiny a nějakého letního oblečení. A nezapomeňte i na pevné a pohodlné boty na tůry. Víme, kde seženete dětské oblečení levně.

Vypravte děti na školu v přírodě. Co jim zabalit? 5

Converse - Dětské tenisky (nyní za 990 Kč, Answear), Šaty s potiskem (299 Kč, BonPrix), Nepromokavá bunda (1 219 Kč, ZOOT)

Související obchody

Answear, Pilulka.cz, Lékárna.cz, ZOOT, Cestovatelský obchod, Bonprix, Knihy Dobrovský, Delmas, BENU Lékárna, Bux.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se