Vydělávejte na internetu až desítky tisíc měsíčně

Tipy k nákupuCashback  |  Finance 10. 11. 2021

Máte webové stránky? Nechte je pracovat za vás a vydělejte pomocí systému provizí a partnerství s Tipli až několik desítek tisíc měsíčně. Chcete začít vydělávat ještě dnes? Přečtěte si, jak affiliate spolupráce funguje v praxi.

Co je affiliate a jak na tom vydělat

Affiliate marketing nebo chcete-li provizní marketing je zaměřen na výkon. Partneři směřují zákazníky na stránky cílového e-shopu, který v případě uskutečnění objednávky zákazníkem vyplatí provizi partnerovi. Cíl affiliate partnerství je tedy jasný - přimět zákazníka k akci (většinou objednávce).

Affiliate partnerství s portálem Tipli

Affiliate program je snadnou cestou, jak jednoduše vydělávat peníze propagací portálu Tipli na jiných webových stránkách. V praxi to jednoduše znamená, že vám zaplatíme za každého aktivního uživatele, který přijde z vašich stránek, zaregistruje se a uskuteční první nákup.

Vydělejte na internetu až desítky tisíc měsíčně

Jak propagovat cashback portál Tipli?

Na svoje webové stránky umístíte banner nebo textový odkaz, který odkazuje na portál Tipli. Za každou platnou registraci získáte provizi až 300 Kč na váš účet podle druhu spolupráce. Pozor! Bannery musí být vždy schváleny, aby neporušovaly žádná pravidla spolupráce!

Jak poznáte, že nový zákazník přišel skrze mé stránky?

Každému affiliate partnerovi přidělíme unikátní odkaz, jímž identifikujeme návštěvníky, kteří přicházejí právě z vaší stránky.

Jak se stát affiliate partnerem Tipli?

Zaregistrujte se na Tipli a zašlete nám svůj registrační e-mail na marketing@tipli.cz. Vygenerujeme vám unikátní odkaz, který vložíte na váš web.

★Výhody affiliate spolupráce s Tipli

  • Na svém webu budete propagovat vždy ty nejvýhodnější nabídky na trhu, protože Tipli poskytuje nejvyšší cashback odměny v ČR.
  • Partnerům automaticky nastavujeme prémiový Zlatý účet ? pro VIP zákazníky.
  • Monitorujeme činnost všech našich partnerů a ty nejlepší odměňujeme - to znamená, že s Tipli vyděláte ještě více!
  • Výplata odměny každý měsíc, po dohodě i častěji.

Co je cashback portál Tipli

Cashback portál Tipli vznikl 15. 10. 2016. Za velmi krátkou dobu se stal díky svému produktu jedním z nejoblíbenějších cashback portálů na trhu. Hlavní konkurenční výhodou je garance nejvyšších cashback odměn. Z každého nákupu získají uživatelé až 33 % zpět. Každý den Tipli přidává nové slevy a slevové kupóny z partnerských obchodů. Tipli také vydává online magazín s radami, jak nakupovat na internetu. Cílem Tipli je stát se nejrychleji rostoucím cashback portálem ve střední Evropě. Tipli momentálně působí v Česku, na Slovensku, Polsku, připravuje se expanze do Rumunska a dalších zemí.

Související obchody

AliExpress, Baťa, Pilulka.cz, Kasa.cz, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Mall.cz, Notino, Zonky

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se