Výbava na fesťák z AliExpress - stan, plavky i pláštěnka

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Co s sebou na fesťák, abyste si ho užili na maximum a do batohu sbalili minimum? Komplet festivalovou výbavu seženete levně na AliExpress.com. Vytipovali jsme pro vás stan, mikinu, plavky, sluneční brýle a pláštěnku za super ceny a s dopravou za pár korun nebo úplně zdarma.

Sezóna hudebních festivalů a s nimi spojené letní pohody se blíží! Pokud se inspirujete našimi tipy a vyrazíte na online nákupy do Číny, počítejte s delší dodací lhůtou. Právě teď je proto ideální čas sepsat si svůj must-have fest list a vyrazit odškrtávat na AliExpress.com.

Nechte se během nákupů překvapovat pouze příjemně! Mrkněte na náš podrobný návod na AliExpress, ať proplujete hladce registrací, nákupem i platbou vybraných kousků.

Outdoorový stan

Stan

Praktický stan z AliExpress.com.

  • Cena: 19.40 $ / 410 Kč
  • Doprava do ČR: 0,63 $ / 14 Kč
  • Doba doručení: 19-30 dní

Stan bude asi největší položkou vašeho festivalového zavazadla, ale ať už před sebou máte jednu nebo víc nocí, za tu pohodu to stojí. Pod tímhle modrým fešákem složí hlavu a utančené tělo až dva nocležníci. Rozměry rozloženého stanu: 200 x 140 x 110 cm, ve složeném stavu 62 x 11 x 11 cm a váží něco málo přes 1 kg. Jeho sestavení je jednoduché a poradí si s ním i méně ostřílení cestovatelé.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Stan zatím ohodnotilo 17 spokojených zákazníků, nikdo mu neudělil méně než čtyři hvězdy. Komentující si pochvalují kvalitu a rychlé doručení. Prodejce prý můžou jen doporučit, o čemž svědčí i jeho umístění mezi TOP značkami na AliExpress.

Zobrazit na AliExpress »

Originální dámská mikina

  • Cena: 25.30 $ / 534 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Na mikině je super její multifunkčnost - nejenom že její hřejivou náruč oceníte za chladných večerů a nocí, ale poslouží taky jako polštář do stanu a ušetří tak místo ve vašem festivalovém batůžku. Pokud si navíc vyberete tuhle barevnou parádu, která je na hudební fesťáky doslova jako vyšitá, rozhodně se v davu neztratíte. Vybírat můžete z velikostí od S až po 6XL.

Mikina

Stylová mikina z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: prozatím neznámé. Mikinu si do této chvíle objednali jen čtyři hudební nadšenci a nezanechali zatím žádnou zpětnou vazbu. Prodejce už nicméně působí na AliExpressu přes 3 roky a sleduje ho více než 700 fanoušků.

Zobrazit na AliExpress »

Plavky

Dámské plavky

Parádní plavky z AliExpress.com.

  • Cena: 10.56 $ / 223 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17-25 dní

Bez plavek na fesťák ani ránu, nebo spíš: v létě bez plavek ani ránu vůbec nikam! Pokud nechcete čekat na doručení plavek z Číny, doporučujeme např. plavky Astratex. Na AliExpressu u nás zabodovaly proužkované dvoudílné plavky. Na výběr jsou ve třech barevných variantách a ve velikostech od S do XL. Před nákupem pečlivě přeměřte své křivky a prostudujte si podrobnou tabulku s mírami (najdete ji v popisu produktu). Mrkněte také na naše tipy na plavky pro plnoštíhlé nebo pro větší poprsí.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. V komentářích vás čeká smršť pozitivní zpětné vazby a taky reálné fotky plavek, které se nikterak neliší od produktových obrázků. Prodejce patří k TOP značkám na AliExpressu, tak se ostatně není čemu divit.

Zobrazit na AliExpress »

Sluneční brýle

  • Cena: 6.29 $ / 133 Kč
  • Doprava do ČR: 1.26 $ / 27 Kč
  • Předpokládaná doba doručení: 17-25 dní

Že sluneční brýle ochrání váš zrak před ostrým sluncem, zdůrazňovat nemusíme a vlastně ani nechceme. Vzhledem k festivalově laděným AliExpress tipům si naopak dovolíme vypíchnout jejich další nespornou přednost: nejlepší maskování kruhů pod očima po propařené noci. Přihoďte ještě klobouk a zůstaňte festivalovou královnou klidně i po týdnu spaní pod stanem.

Sluneční brýle

Sluneční brýle z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. I k tomuto kousku srší zpětná vazba nadšením a samou chválou. Jedna z kupujících se rozplývá, že to byl jeden z jejích nejlepších nákupů na AliExpress. :)

Zobrazit na AliExpress »

Pláštěnka

Pláštěnka

Průhledná pláštěnka z AliExpress.com.

  • Cena: 7.49 $ / 159 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Díky transparentní pončo pláštěnce si užijete koncerty pod širým nebem za každého počasí. A taky se nemusíte bát, že byste se smísili s davem ostatních podobně barevných pršiplášťů. Váš stylový festivalový outfit bude zkrátka pořád všem na očích a pořád to budete vy, jen nenápadně zahalení do nepromokavé vrstvy navíc.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Kupující jsou z pláštěnky nadšení, jak je vidět z uděleného počtu hvězd i pochvalných komentářů. Je prý kvalitní, pohodlná a do puntíku odpovídá popisu prodejce.

Zobrazit na AliExpress »

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se