Vůně rána! Ochutnejte Oxalis čaje a kávu

Tipy k nákupuJídlo  |  Hobby a zábava 18. 10. 2022

Bez ranního šálku kávy nedáte ani ránu a už se těšíte na další? Vychutnáváte si nejrůznější čaje i v létě v pětadvaceti stupních? Rádi chodíte do čajoven a kaváren? Pak je Oxalis obchod přesně pro vás! Vychutnejte si lahodné čaje a kávy i doma.

Pokud si potrpíte na kvalitu a nespokojíte se jen tak s nějakou rozpustnou kávou nebo sáčkovým čajem ze supermarketu, zavítejte do obchodu Oxalis! Správná káva i čaj vás nabijí energií, jakou potřebujete. Ale pozor, nic se nemá přehánět ;-)

Co najdete v obchodě Oxalis?

Oxalis je česká společnost s více než pětadvacetiletou tradicí. V současné době patří k předním výrobcům kvalitních sypaných čajů a kávy v Evropě. V jejich nabídce najdete více než 400 druhů čajů – od bílé čaje přes zelené až po černé a raritní. Na své si přijdou i zarytí kafaři – vybrat si mohou ze 40 druhů kávy.

Záruka kvality

Oxalis se soustředí na přední kvalitu svých výrobků. Je držitelem celé řady jakostních certifikátů a veškeré jejich zboží je v BIO kvalitě. S Oxalis víte, že pro své zdraví děláte maximum.

Chcete ochutnat něco nového? Zelená káva na hubnutí je trefou do černého!

oxalis čaje

Oxalis čaje, káva i kakao

Prim Oxalis hrají samozřejmě samotné čaje a káva. Radost ale můžete udělat i svým dětem kvalitním a chutným kakaem. Najdete zde klasické čaje i takové, o nichž jste nejspíš ani neslyšeli. Můžete tak ochutnávat nové čaje, jak dlouho se vám zachce. O každém čaji se dozvíte složení, původ i podrobný návod na přípravu. Pokud jste čajoví nováčci, dávejte si pozor, abyste čaj nepřelouhovali nebo nespálili. Mohli byste tak zničit jeho chuť. Při přípravě se tedy vždy držte pokynů.

Příslušenství k čaji i kávě

Při nákupu počítejte s tím, že Oxalis čaje jsou sypané. Ujistěte se tedy, že máte na sypaný čaj nějaké vhodné sítko, konvičku nebo gaiwan. Pokud ne, v Oxalis e-shopu najdete celou řadu vhodných sítek a filtrů i čajového nádobí a konviček. V případě kávy pro změnu dejte pozor, zda kupujete mletou nebo zrnkovou. Zrnkovou kávu je totiž třeba vždy správně namlít – na vhodnou hrubost. V Oxalis najdete mimo jiné nabídku klasických ručních i elektrických mlýnků na kávu.

oxalis káva

TIP: Pro zjemnění kakaové či kávové chuti je možné použít například kakaové másloKvalitní kávu z celého světa seženete také v obchodě Tchibo.

Potěšte blízkého s Oxalis

Hezky zabalený čaj i káva jsou skvělým dárkem. V nabídce Oxalis najdete celou řadu roztomilých dárkových balení s efektními kvetoucími čaji nebo dárkovými taštičkami. Není dotyčný na čaj? Potěšte ho lahodným výběrem ochucené kávy z různým zemí světa - třeba s chutí belgických pralinek. Oxalis nabízí i zajímavý výběr exotických sladkostí a sirupů. A jako dárky pro ženy se výborně hodí svátečně laděné chutě čajů.

Kde najdete Oxalis prodejny?

Jen v České republice najdete 61 Oxalis prodejen. Nachází se v Praze, Brně, Zlíně, Ostravě, Olomouci a spoustě dalších měst. Čtyři pobočky dokonce najdete i na Slovensku v Bratislavě.

Oxalis Praha

Pobočky Oxalis Praha najdete na 17 místech po celém hlavním městě, mimo jiné třeba v OC Nový Smíchov nebo v Palladiu. Většina poboček je otevřena každý den od 9 do 21 hodin.

Oxalis Brno

Poboček Oxalis Brno je celkem 7. Čekají na vás například v Galerii Vaňkovka nebo v Avion Shopping park. Skoro všechny mají otevřeno denně od 9 do 21 hodin.

Kompletní seznam včetně otevírací doby a kontaktu najdete na webových stránkách Oxalis eshop. Pokud máte ale všechny prodejny Oxalis z ruky, nezoufejte. Veškeré zboží mají skladem a můžete si ho bez starostí i objednat v internetovém obchodě.

Nakupujte s Oxalis dopravou zdarma

Pijete čaj i kávu po litrech a chystáte se na velkou objednávku? Neváhejte a nakupte nad 500 Kč - zboží vám přijde zdarma až ke dveřím díky akci Oxalis doprava zdarma.

Oxalis doprava zdarma

Související obchody

TEREZIA COMPANY, Prozdravi.cz, Bioma.cz, Herbatica, BIO-DETOX

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se