Vstupte do fantastického herního světa s Key4you!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Jste ostřílený gamer a víte o všem, co se ve světe her šustne? Nebo vás naopak láká zkusit hru, o které všichni mluví, ale nevíte, jak na to? Key4you je rájem pro všechny, váš klíč do světa her!

Máte chuť si zahrát oblíbenou hru, ale disky už jste dávno zahodili? Nebo si hned teď chcete zahrát novinky, o kterých se na fórech nejvíce mluví? Není nic snazšího, než si hru koupit na Key4you a začít hrát!

Název obchodu Key4you je hříčka vytvořená z anglického hesla „key for you“ (což znamená „klíč pro vás“). Jakmile si totiž zakoupíte „herní klíč“, můžete si celou řadu her okamžitě stáhnout a začít hrát.

TIP: Jste v herním světě nováčkem a některé termíny jsou pro vás nové? Přečtěte si na stránkách Key4you „Co je co“ - hned se v různých typech her zorientujete ;-)

key4you mortal kombat

V této herní databázi najdete hry na PC i na herní konzole, absolutní novinky i staré pecky, hry v angličtině i češtině. Stačí si vybrat.

Jak na Key4you nakupovat?

Key4you funguje jako jakýkoli jiný e-shop. Najděte si hru, kterou chcete vyzkoušet, koupíte a hrajete. Pořádně si přečtěte, o jaký typ se jedná, na čem ji spustíte a jak funguje její stažení – hra od hry se to totiž trochu liší. Některé hry nejsou skladové a na jejich stažení si tedy musíte počkat, jiné můžete hrát hned. Doporučujeme si zjistit i technické parametry hry pod „Spustím to?“, kde se dozvíte, zda to váš počítač či konzole „utáhnou“.

key4you hry

Způsob platby

Protože je Key4you ryze internetový obchod a ani hry si nekupujete fyzicky, ale pouze virtuálně, je nutné i platit elektronicky. Jakmile přestoupíte k platbě, systém vás přesměruje k platební bráně GoPay, kde si vyberete způsob platby. Máte několik možností:

  • platební karty (visa, Mastercard,...)
  • elektronické peněženky (Paypal.cz, GoPay peněženka,...)
  • virtuální měna (Bitcoin)

Pak už stačí jen zadat potřebné údaje a dokončit platbu. Nijak se to neliší od jakékoli jiné elektronické platby na e-shopech, na které jste zvyklí ;-)

Jaké hry na Key4you najdete?

Jakmile si Key4you jednou oblíbíte, pravděpodobně se od hraní her už neodtrhnete :-) Najdete zde totiž hry nejrůznějších žánrů (od adventur přes sportovní až po VR) a pro všechny možné herní platformy (od PC přes Playstation po Xbox).

key4you battlefield

Hry můžete vyhledávat podrobným vyfiltrováním podle žánrů, konzole, názvu i cenového rozpětí. Nejnovější hry zde najdete i za 1 500 Kč, za starší však zaplatíte jen pár stovek. Key4you funguje jako velkoobchod, což jim umožňuje při nákupu her získat množstevní slevu. Nižší cenu zároveň zaručuje i to, že vše stahujete přímo bez nutnosti fyzického nosiče. Všechny hry jsou však originály, nemusíte se vůbec bát jejich původu. Některé hry můžete instalovat na více nosičů, i některých budete potřebovat tolik licencí, kolik máte nosičů. Všechny potřebné informace se dozvíte u

konkrétní hry - je tedy dobré vědět, za jakých podmínek hrajete a co hra vyžaduje předtím, než si něco koupíte. Může se totiž stát, že si vyberete hru, na jejíž spuštění nemáte dost výkonný počítač.

Čekají na vás absolutní novinky (jako je Battlefield V nebo Dark Souls Remastered) i osvědčené pecky, ke kterým se gamer rád vrátí (Jako DOOM, Zaklínač nebo Assassins Creed). Zároveň zde spoustu méně známých her objevíte - a to za pár korun. U každé hry najdete herní trailer a screenshoty ze hry. Pravidelně tady také probíhají Key4you slevy a akce, během nichž nakoupíte ještě výhodněji. Až do 30. 6. 2018 třeba dostanete ke každému nákupu nad 500 Kč českou hru za kačku! Pokud se navíc stanete členy Key4you klubu, dostanete slevu za každý svůj nákup. Chcete

key4you doom

cenu za hru ještě snížit? Pak hledejte tzv. Key4you promo code, jinými slovy slevové kódy Key4you. Když vyjdou, najdete je třeba u nás na Tipli v kategorii slevy a slevové kupony.

Jaké Key4you slevy právě probíhají?

Buďte v obraze a nenechte si utéct žádnou Key4you slevu, která právě probíhá! Užijte si hraní her za co nejnižší možnou cenu.

Omrknout slevy na Key4you

Související obchody

Nej-ceny.cz, Smarty CZ, Kasa.cz, fonetip, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se