Vodafone zavádí neomezená mobilní data už od 599,- měsíčně!

Tipy k nákupu 25. 3. 2021

I v České republice k tomu muselo nakonec dojít. Mobilní operátoři konečně začali nabízet neomezená data v rámci mobilního tarifu! Vodafone má nově v nabídce tarif Vodafone Neomezený, který v sobě zahrnuje neomezené volání, neomezené SMS, nově neomezená mobilní data, domácí internet a několik dalších zajímavých bonusů. Třeba slevu 5 až 30 tisíc na elektroniku.

V nabídce je celá řada variant. Nejlevnější varianta tarifu s neomezenými daty, voláním a SMS vyjde už na 599,- korun měsíčně z 1 SIM!

Tarif Vodafone Neomezený - neomezená data s domácím internetem

Pokud si tento tarif koupí jednotlivec zaplatí za mobilní tarif 799 korun měsíčně a za domácí internet 399 korun, celkem tedy 1198 korun. Součástí nabídky jsou neomezená data (s rychlostí 10 Mbit/s), SMS, volání a až 5 000 sleva na vybraný produkt (např. mobil, TV, nebo Playstation 4). Vodafonu nyní patří i UPC, takže kdo má domácí internet od této firmy, může získat neomezený mobilní tarif a za UPC platit pořád stejně (podle smlouvy, kterou už má).

Mobil a sim karta

Ještě zajímavější ale je, když tarif Vodafone Neomezený koupíte pro více lidí. Nabídku můžete využít totiž až pro 6 telefonních čísel. V takovém případě zaplatíte za každou SIM kartu 599 korun a za domácí internet 399 koru. Dohromady tedy 3993 korun, čili 665,5 korun na jednotlivce. Tedy vše úplně neomezeně. A to už stojí za zvážení! Samozřejmě, ale internet na doma můžete využít jen na jednom místě. Vodafone nyní navíc nabízí i superrychlý internet od UPC s rychlostí až 500 Mbit/s za zvýhodněnou cenu 399 korun na prvních 6 měsíců.

Sjednat tarif Vodafone Neomezený

Tarif Neomezená data (s internetem na doma i bez)

Vodafone nabízí ještě jeden tarif s neomezenými daty a to navíc bez limitu rychlosti stahování "Neomezená data". Pokud si chcete koupit jenom základní datový tarif (bez domácího internetu) vyjde vás to na 1 799 korun měsíčně. Plus k tomu ale dostanete několik bonusů.

Neomezené volání a SMS, neomezenou rychlost mobilního internetu, tisíc minut volání do zahraničí, 7 dní roamingu ve světě a slevu 2000 na vybraný produkt (opět mobil nebo třeba chytré hodinky). Můžete zvolit také variantu s internetem na doma celkem za 1 996 korun za měsíc.

Hledáte nový mobil? Poradíme, jaký vybrat a jak ušetřit.

Sháníte kromě neomezených levných dat i nový telefon? Podívejte se na náš článek o žhavých novinkách na trhu!

Pokud se rozhodnete nějaký vybrat, využijte náš cashback! Stačí nakoupit přes naši stránku a vrátíme vám několik procent z nákupu zpět. Poskytujeme ho u celé řady prodejců mobilů, stačí si jen vybrat.

Související obchody

AliExpress, Smarty, Kasa.cz, Datart, UPC

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se