Vivantis: Příběh firmy a e-shopu

Tipy k nákupuKrása a zdraví  |  Rodiče a děti 17. 3. 2022

Vivantis je původem česká společnost, která expandovala na Slovensko. Skládá se hned z několika e-shopů, které se starají o váš dokonalý vzhled a zdraví. Co potřebujete o nákupu na Vivantis vědět? Pojďme se tomu podívat na zoubek.

Společnost vznikla v roce 2001 v Chrudimi, kde se z malého nápadu brzy zrodil velký projekt a původně osamocený Vivantis e-shop se rozrostl v mocnost se specializovanými obchody. V roce 2014 do něj vstoupil strategický partner E-commerce Holding, který spoluvlastní skupina Rockaway Jakuba Havrlanta a společnost Czech Media Invest Daniela Křetínského a Patrika Tkáče. V tomtéž roce se společnost rozhodla starat i o naše nejbližší sousedy a expandovala na Slovensko.

Společnost Vivantis dnes

Vivantis se orientuje především na prodej parfémů, hodinek, šperků, módních doplňků a produktů pro zdraví a krásu. Na výběr máte produkty nejznámějších značek jako jsou Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Michael Kors a mnoho dalších.

Vivantis: príbeh firmy a e-shopu

Vivantis v Česku

Na českém internetu se Vivantis skládá ze šesti obchodů:

Vivantis na Slovensku

Na Slovensku doposud fungují dva internetové obchody:

Proč nakupovat na Vivantis?

Internetových obchodů je plný internet. Jak si vybrat ten nejlepší? Shrneme vám několik hlavních výhod společnosti Vivantis.

  • Vše pro krásu a zdraví pod jednou střechou. Nemusíte se proklikávat nekonečným množstvím stránek.
  • Na vrácení zboží máte až jeden rok!
  • Slevy a výprodeje, na kterých ušetříte stovky korun. Slevy najdete na domovské stránce, aktualizované každý týden.
  • Nejnovější kousky z oblasti šperků a módy, abyste byli vždy trendy.
  • Nabídka je opravdu široká - vybíráte si z více než 37 000 produktů.
  • Vivantis inspirace - příběhy z módní branže, které vás inspirují pro různé příležitosti. Pročtěte si magazín s radami, tipy a novinkami.
  • Zákaznická linka s poradci z oboru.

Doprava na Vivantis

Svoji zásilku si můžete nechat pohodlně doručit až domů! Dopraví vám ji firmy PPL (za 69 Kč), In Time (za 69 Kč) nebo Česká pošta (za 79 Kč) už následující pracovní den, pokud jste si zboží objednali do 16:00. Zboží si také můžete nechat poslat na jakékoli výdejní místo Uloženky, na výdejní místo v Praze nebo si jej úplně zdarma vyzvednout na pobočce Vivantis Chrudim. Vyberte si sami způsob, který vám nejvíce vyhovuje!

A při vybraných způsobech dopravy máte cenu dokonce zdarma při nákupu nad 2000 Kč, při vyzvednutí na pobočce v Praze zdarma už od 500 Kč.

Tip: Luxusní kosmetiku nabízí také obchod Krása.cz, kde jsou připraveny i Krása.cz akce na spoustu z vybraných produktů. 

Související obchody

Vivantis

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se