Velký průvodce obchody, kde ušetříte na Valentýna

Tipy k nákupuValentýn  |  Ostatní 23. 11. 2021

Láska je ve vzduchu, neboť se blíží svátek zamilovaných – ve středu 14. února oslaví celý svět svatého Valentýna. Je nejvyšší čas začít s přípravami a koupit své životní lásce nějaký krásný dárek.

My v Tipli se na Valentýna samozřejmě moc těšíme – i proto, že naše oblíbené obchody se v tomto krásném období plní fantastickými slevami a výhodami, aby vám zamilované dny ještě o něco zkrášlily.

Kde všude můžete na Valentýna ušetřit?

Svátek zamilovaných je krásný, ale může vám udělat díru v rozpočtu. Proto vám přinášíme obchody s kterými rozhodně ušetříte! A pokud jste tip člověka, co nechává věci na poslední chvíli, podívejte se na naše tipy na rychlé DIY dárky na Valentýna.

1) Valentýnské kytice

Každou ženu na světě potěší kytice voňavých květů. A růže k Valentýnu zkrátka patří!

kytice k Valentýnu

Každé ženě vykouzlíte úsměv na tváři, když ji darujete květiny k Valentýnu.

  • Florea - před objednávky na svatého Valentýna na Florea.cz jsou v plném proudu. Získat můžete dopravu zdarma při nákupu 1 200 Kč. Tak na co čekáte?
  • Květiny Expres - květin není nikdy dost! S Květiny Expres získáte speciální ☛ Květiny Expres slevový kupon -10 % pro uživatele Tipli. Akce platí až do 28. 2. 2018, tak můžete své milé udělat radost hned dvakrát.

2) Kosmetika a parfémy

Půvabné parfémy jsou neviditelnou zbraní mužů i žen – vyberte pro svou lásku ten pravý

online parfumerie, parfém k valentýnu

Parfémy jsou také vhodnými dárky k Valentýnu pro muže.

  • NOTINO.cz (bývalé Parfums) - ke koupi dárku na Valentýnu můžete využít slevový kupon -15 % sleva na značku Dermacol + doprava zdarma na vybrané produkty - k tomu si připočtěte největší výběr parfémů, jaký na českém internetu seženete – ☛Přejít na NOTINO slevy na !
  • Elnino - slevy až 50 % na vybrané parfémy a kosmetiku najdete v El Nino.cz.
  • Valentýn s Douglasem - Slevy až -78 % z původní ceny v Douglas ze sekce "Sleva" a slevový kupon na dárek od Beaty Rajské nyní na ☛ webu Douglas.
  • ProdejParfémů.cz - na tomto e-shopu v sekci "Zlevněné zboží" ušetříte až -40 % z původní ceny + lze využít dopravu zdarma – jen na ProdejParfémů.cz.
  • Oslavte Valentýn s Krasa.cz - Balzámy na rty EOS, až 10 % zpět z nákupu od Tipli, valentýnská inspirace nebo doprava zdarma na vás čeká na Krása.cz.☛ Valentýnské slevy na Krasa.cz

3) Spodní prádlo

Když se chcete svému protějšku ukázat tak, jak vás ještě neviděl, a prožít krásnou noc, potřebujete svůdné spodní prádlo.

spodní prádlo k valentýnu

Svůdné spodní prádlo k Valentýnu ozvláštní večer obou partnerů.

  • ASTRATEX - Na oblíbeném Astratexu nyní najdete slevu 200 korun na váš první nákup – Zažijte jedinečný Valentýn s ASTRATEX.
  • Otto: valentýnské slevy - K Valentýnu dává Otto slevový kupon na 400 Kč na celý nákup, dopravu zdarma při nákupu zboží nad 2 500 Kč. ☛ Slevy na Otto.cz
  • Trenýrkárna - U příležitosti svátku svatého Valentýna získáte slevu 150 Kč při objednávce nad 499 Kč

4) Šperky

Malá pozornost potěší - dokazuje, že na druhého myslíme a navíc mu věnujeme něco, co mu nás připomene. Šperky jsou prostě ideální dárky na Valentýna pro ženu.

valentýn - šperky

Dát šperk k Valentýnu je sice klasický tip pro muže, jak rozzářit svou partnerku, ale vždycky tento dárek zabere.

  • Nejrůznější slevy na Šperky.czdoprava zdarma. Záleží na vás, co vám padne do oka. ☛ Slevy na Šperky.cz
  • Vivantis – šperky, parfémy i spodní prádlo – jako dárek, nebo aby jste zapůsobili? To už necháme na vás.

Související obchody

Trenýrkárna.cz, Astratex.cz, Květiny Expres, Florea, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se