V hlavní roli tričko – recept na stylový jarní outfit

Tipy k nákupuMóda  |  Dámská móda 4. 3. 2024

Je ráno. Stojíte před otevřenou skříní a máte pár minut na to, abyste poskládala outfit, který bude slušivý, pohodlný a nebude v něm ani horko, ani zima. Přečtěte si, jak vám jediný kousek pomůže tohle ranní dilema vyřešit až do konce léta.

Tričko je základ

Kvalitní tričko s jednoduchým potiskem se vám v šatníku rozhodně neztratí. Vzít si k němu můžete takřka cokoliv – džíny, sukni i klasické kalhoty. V kombinaci s bundou, sakem nebo vzorovaným kimonem se skvěle hodí do aprílového počasí. Stejně elegantně v něm přečkáte i horké letní dny. Pokud se vám tričková strategie zamlouvá, stačí zapátrat v nové kolekci své oblíbené značky. Protože jde o základní pilíř vašeho šatníku vybírejte ho vždycky mezi nejkvalitnějšími kousky.

Střídejte sukně a kalhoty

Jste spíše kalhotový typ a na sukně vás moc neužije? Pak je čas na změnu! Byla by totiž škoda nevyužít tričko v ležérním modelu podtrhujícím ženskost. Pouzdrovou sukni s vysokým pasem navíc můžete mít v záloze také pro formálnější příležitosti. Stačí jen vyměnit tričko za halenku. Výzva ale platí i pro zastánkyně sukní. Oživit šatník pohodlnými kalhotami v módní ⅞ délce se vyplatí nejen při ranním spěchu. Nemusíte se trápit silonkami ani dlouhým vybíráním bot. K těmhle kalhotám totiž pasují jak lodičky, tak tenisky nebo oblíbená slip on varianta.

Na doplňcích záleží

Aby byl váš tričkový model perfektní v každém detailu., nezapomeňte na pár zajímavých doplňků. Stačí elegantní pásek nebo hodinky, které barevně vyladí zbytek outfitu. A na závěr něco praktického. Se stylovým batůžkem budete mít volné ruce po cestě do práce i na výletě. Než vyrazíte ven, sáhněte také po klobouku. Ten vám kromě obdivných pohledů zajistí i ochranu před stále sílícími slunečními paprsky.



V nové kolekci BIBLOO najdete nejen značková trička, ale i spoustu inspirací pro váš jarní outfit. Využijte také březnové slevy nebo výhody VIP klubu, se kterými bude nakupování ještě komfortnější.

Související obchody

BIBLOO, Vivantis, ZOOT, Bonprix, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se