Užijte si mladistvou módu v New Yorker!

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Zapomeňte na fontánu mládí! Stačí nakupovat svěží mladou módu v New Yorker a budete se pokaždé cítit, jako by vám bylo dvacet. Kde najdete pobočky New Yorker a jaké oblečení nabízí?

Kde seženete stylovou a aktuální módu za pár korun? Přeci v oblíbeném obchodě New Yorker! Nabízí trendy dámské i pánské oblečení značek Amisu, FBsisters, Censored nebo Smog. Chcete vidět, co je u nich nového? Sledujte jejich nejnovější kolekce na Facebooku nebo Instagramu.

V tištěné podobě New Yorker katalog nevychází, veškeré oblečení zato najdete online na krásných fotografiích. Zavítejte přímo na New Yorker e-shop, který funguje jako katalog – tady si můžete prohlédnout veškeré zboží a potom jít na některou z poboček na jistotu.

TOP New Yorker oblečení

S New Yorker se pochopitelně oblečete úplně celí – ať už sháníte nové tílko na léto nebo pohodlné rifle. Jaké oblečení nejvíce milují věrní zákazníci?

New Yorker plavky

Co v létě potřebujeme snad úplně všichni? Božské plavky, které zalichotí naší postavě a budou držet přesně tak, jak mají. New Yorker plavky jsou pohodlné a zajímavě střižené. A největší výhoda? Že dvoudílné plavky nemusíte kupovat dohromady – klidě si nakombinujete vršky a spodky jak se vám zachce, fantazii se meze nekladou. Díky téměř neomezenému množství variant si můžete vybrat barvu i střih jednotlivě přesně pro sebe. V e-shopu hledejte pod „Swimwear“.

New Yorker plavky

TIP: Vyberte si i krásné plavky pro plnoštíhlé a proměňte svou postavu ve výhodu!

New Yorker šaty

New Yorker šaty

Rozevláté, typicky ženské a v zářivých barvách. New Yorker šaty jsou ideální na léto, protože jsou z lehoučkých prodyšných materiálů. Jakkoli budou dny horké a parné, s těmito šaty budete mít pocit, že vás žádné zbytečné oblečení netíží. Máte raději splývavé na kolena, upnuté mini nebo naopak rozevláté maxi? Ve stejné kategorii jako šaty najdete i pohodlné overaly, které se hodí pro trochu akčnější povahy. V e-shopu najdete obojí jako „Dresses & Jumpsuits“.

TIP: Sháníte společenské šaty? Máme pro vás skvělý výběr!

New Yorker trička

Není nad klasiku – top a džíny. New Yorker trička jsou hit – jsou levná a v nejrůznějších provedeních, takže si vybere opravdu každá povaha. Dáváte představu rafinovanému střihu bez potisku? Nebo naopak milujete veselé nápisy a obrázky roztomilých zvířat? Nebo máte nejraději jemný vzorek? New Yorker vám splní každé přání. Ve stejné kategorii najdete i crop topy, tílka, trička s dlouhým rukávem a spoustu dalších střihů krásných topů. V obchodu zadejte „Tops & T-Shirts“.

New Yorker trička
New Yorker boty

New Yorker boty

A nesmíme zapomínat na třešničku na dortu každého outiftu! Pěkné boty totiž každému stylu nasadí korunu – vezmete si kecky? Máte sportovní styl. Nebo naopak lodičky? Dáváte přednost eleganci. Boty, které se ke zbytku oblečení nehodí, vám mohou úplně zkazit všechny snahy o dokonalý vzhled. Dejte si tedy na správném výběru pořádně záležet. S New Yorker botami je to však hračka – najdete jich tady celou řadu a za super ceny! V obchodu najdete v kategorii „Shoes“.

TIP: Chcete si navrhnout trička s potiskem? My vám poradíme, kde je najdete nejlevněji.

New Yorker bundy

Léto ale bohužel nepotrvá věčně. Když se trošku ochladí a rtuť teploměrů klesne k 15 stupňům, ještě rádi vytáhneme nějakou tu teplou bundičku, kterou jsme nosili celý podzim. Dáváte přednost barevným bomberům, koženkové motorkářské bundě, nebo lehké prošívané péřovce? New Yorker bundy jsou hitem každé sezóny, protože se perfektně trefují do vkusu každého. Ve stejné kategorii s bundami najdete i dlouhé kabátky a saka. Hledejte v kategorii „Jackets, Coats & Waistcoats“.

New Yorker bundy

Navštivte New Yorker Praha a další pobočky

Jak už bylo řečeno, pro krásné oblečení je třeba si skočit na prodejnu. Alespoň si ho ale můžete pohodlně vyzkoušet v prostorných kabinkách ;-)

New Yorker pobočky

New Yorker cz najdete v celkem 54 pobočkách rozesetých všude možně. Nejvíce je pochopitelně poboček New Yorker Praha s deseti prodejnami. I v dalších větších městech najdete poboček hned několik. Kompletní mapu všech poboček najdete na stránkách NewYorker.cz.

Prodejny jsou zpravidla otevřené každý den od 9.00 do 21.00 (menší pobočky jen do 20.00).

Chcete nakupovat moderní oblečení se slevou?

Nakupování je větší zábava, když za to dostanete něco zpět. Podívejte se na další obchody, v nichž můžete nakupovat se slevou. Nášcashback portál Tipli vám za každou uskutečněnou transakci vyplatí část peněz zpět!

  • Vivantis - módní eshop s cashbackem 10 %.
  • About You - nový internetový obchod s oblečením a cashbackem 10 %.
  • BonPrix - nakupujte online se slevou 8,1 %.
  • Astratex - nejen kvalitní spodní prádlo a cashback 7,5 %.

Související obchody

Answear, ZOOT, Bonprix, Orsay, Lindex

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se