Úžasný raclette gril: připravte více dobrot najednou

Tipy k nákupu 13. 3. 2023

Raclette je původně švýcarský sýr, díky kterému vznikl i další skvělý pomocník pro snadnou a zdravou přípravu jídla. Řeč je o raclette grilu, a právě na něj se dnes změříme. Jaké jsou jeho výhody, na co se při výběru zaměřit a jak ho pořídit co nejvýhodněji?

Gril raclette se liší tím, že disponuje dvěma patry. Horní část slouží ke grilování masa, zeleniny nebo ovoce. Pro dokonalou grilovanou chuť doporučujeme zvolit výrobky s žebrovaným povrchem. Součástí bývá i hladká deska, kde můžete připravit například i sladké lívance. Ve spodní části jsou pod tepelnou spirálou ukryté malé pánvičky na zapékání. Záleží jen na vašich aktuálních chutích, co do nich dáte. Zkombinujte například sýr, zeleninu a další dobroty.

Originální grilování, které neomrzí

Rakletovač vyniká především tím, že na něm můžete připravovat několik pokrmů najednou a fantazii se meze nekladou. Každý pokrm bude originálem. Pozvěte svou rodinu a přátele k jednomu stolu a užijte si zábavu i výborné pokrmy. Ať už upřednostňujete grilování masa, nebo jakožto vegetarián milujete grilování zeleniny, vždy si pochutnáte.

A co je dalším vítaným bonusem? Můžete ho využít jak v interiéru, tak na terase. Gril totiž neprodukuje žádný kouř.

Raclette

Proč si pořídit vlastní stolní gril raclette?

  • Zdravé grilování a možnost zapékání.
  • Příprava několik pokrmů naráz.
  • Nekonečné možnosti receptů a chutí.
  • Vhodné do interiéru – žádný kouř.
  • Ideální pro setkání s rodinou a přáteli – čerstvá příprava se zábavou.

Jak si vybrat ten správný raclette gril?

Zjistili jste, že vám tento malý domácí spotřebič doma schází? Pak se pojďte s námi podívat, čemu věnovat při výběru pozornost.

  • Velikost – to, jestli dáte přednost hranatému nebo kulatému přístroji, na tom až tak nezáleží. Podstatnějším parametrem je rozhodně velikost. Zde si stačí jen říct, pro jak velkou společnost bude rakletovač grilovat.
  • Materiál – základem je rozhodně kvalitní, nepřilnavý materiál, díky čemuž se nebudete trápit s mytím. Zkuste například mramor, ten se sice déle zahřívá, nicméně si pak drží perfektní, konstantní teplotu. Litina se vyznačuje rovnoměrným rozvodem tepla a kámen se díky přírodnímu materiálu postará o jednoduchou a zdravou přípravu všech pokrmů bez tuků.
  • Plocha – využijete pouze žebrovaný povrch nebo i hladkou plochu?
  • Termoregulace – každý pokrm vyžaduje jinou teplotu, regulace žáru je tedy velmi podstatným parametrem.

TIP: Zůstaňte ve střehu a nezapomeňte se podívat na aktuální akční letáky elektro obchodů, kde najdete spoustu produktů za výhodné ceny.

Naše tipy na raclette grily

Představujeme vám 3 kvalitní rakletovače za příznivé ceny. Kromě toho nezapomeňte, že můžete ušetřit i díky cashbacku! Vyberte si ten pravý přesně dle svých představ.

Gril Severin RG 2686

Tento skromný gril raclette postačí ideálně pro malou rodinu. Součástí jsou 4 nepřilnavé plotýnky a cena je více než lákavá. Jeho služby si užijte jak u jídelního stolu, tak na terase. Pokud hledáte malý přenosný gril za velmi příznivou cenu, našli jste ho.

Základní cena
Cena po slevě
Základní cena649 Kč
Cena po slevě539 Kč
Gril Severin
Prohlédnout raclette gril »



Gril Gallet Chef-Boutonne GRI 906

Raclette gril Gallet Chef-Boutonn

Pokud by se vám líbilo něco většího se skvělou výbavou, seznamte se s tímto kombinovaným raclette grilem. V balení najdete 8 pánviček, přírodní desku z kamene a žebrovaný povrch pro perfektní přípravu masa a zeleniny. Díky termostatu jednoduše navolíte požadovanou teplotu. Stačí jen zavolat své známé a uspořádat příjemný večer u jídla.

Základní cena
Cena po slevě
Základní cena1 390 Kč
Cena po slevě999 Kč

Prohlédnout raclette gril »

TIP: Pokud vás grily se dvěma patry nezaujaly, nezoufejte. V elektro obchodech, které podporují cashback, seženete i klasické elektrické grily.

GQ6-Entrecote-Fondle rakletovací gril

Pro ty, co hledají něco opravdu speciálního, je tu gril, který kombinuje 2 v 1 - racletovač a fondue. Pozvěte své nejbližší a užijte si vrchol společného stolování. K dispozici vám bude 8 pánviček, grilovací plocha a jen na vás bude, pokud ve střední části využijete přírodní kámen, nebo hrnec na fondue. Vytvořte dokonalé pokrmy snadno. Samozřejmostí je i regulace teploty.

Základní cena
Cena po slevě
Základní cena1 990 Kč
Cena po slevě1 699 Kč
GQ6-Entrecote-Fondle rakletovací gril
Prohlédnout raclette gril »

★ Kde pořídit raclette gril a ještě ušetřit? ★

Kromě výše uvedených tipů se můžete inspirovat i dalšími produkty. V těchto obchodech navíc nakoupíte s příjemným caschbackem.

  • Kasa.cz - nejen elektro s cashbackem až 4 %
  • Euronics - malé i velké spotřebiče a další s cashbackem až 3,5 %
  • Datart - cashback až 1,7 % na spoustu věcí do domácnosti
  • Rozbaleno.cz - výhodné ceny a k tomu ještě caschback až 3,5 %
Prohlédnout další raclette grily »

Související obchody

Kasa.cz, Euronics, Alza, Datart, Expert Elektro

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se