Ušetřete s IKEA a vybavte si domácnost levně!

Tipy k nákupuNábytek a doplňky 10. 11. 2021

Moderní nábytek za skvělé ceny? Ať už vychytáte některou z IKEA slev nebo využijete slevové kupony IKEA, zde vždy najdete vybavení pro celou domácnost, aniž byste museli chodit moc daleko.

Cíl švédské nábytkářské firmy IKEA je od jejího vzniku v roce 1943 stále stejný - poskytovat svým zákazníkům široký sortiment trendy nábytku, a to za skvělé ceny. Díky masové výrobě a minimalistickému modernímu vzhledu si můžete být jistí, že v IKEA si vyberete hezký nábytek i doplňky za hubičku. Jak ale v IKEA ušetřit ještě o trošku více?

5 nápadů, jak nakoupit v IKEA výhodněji

Zařizování domácnosti se může pěkně prodražit. Proto jsme pro vás sepsali 5 způsobů, jak v IKEA nakoupit ještě výhodněji.

1. Hlídejte IKEA slevy

Nebojte, nejste v tom sami! Jakmile se v IKEA nějaká sleva jen šustne, informujeme vás o tom jako první! Stačí sledovat výpis slevových kuponů IKEA - určitě se tam vždy najde něco, co by vás mohlo zajímat.

2. Staňte se členy klubu IKEA Family

IKEA vám nabízí hned dvě možná klubová zvýhodnění – IKEA family a IKEA Business. V čem se liší?

IKEA Family

S IKEA Family získáte slevu až 40 % na vybrané produkty z Kolekce IKEA Family nebo výhodnější cenu v restauracích. IKEA pro vás také pořádá speciální workshopy. A za každý nákup pro vás má dokonce kávu nebo čaj zdarma. Všechny výhody členství najdete na webových stránkách IKEA family.

IKEA Business

Naproti tomu IKEA Business oceníte ve chvíli, kdy chcete nábytkem vybavit svůj podnik. Výhodou je doprava zdarma při nákupu nad 150 000 Kč, nastavení bezhotovostního účtu, který si předem nabijete, nebo jednoduché domluvení schůzky pro naplánování interiéru.

3. Prodejte svůj starý nábytek

Přemýšlejte nejen ekonomicky, ale i ekologicky, a prodejte s pomocí IKEA svůj starý nábytek, abyste udělali místo pro nový. Kampaň Druhý život nábytku je skvělý způsob, jak si udělat místo v bytě a ještě na tom vydělat. IKEA nábytek prodá za vás ve speciálním koutku se zbožím z druhé ruky.

A samozřejmě zde můžete nějaký zajímavý kousek nábytku za skvělou cenu i pořídit. Od IKEA dostanete roční záruku.

IKEA

4. Vyhněte se nákupům online

Nakupování na internetu je sice pohodlné, v případě IKEA je ale zpoplatněné. Nakupování na eshopu IKEA s osobním převzetím vás vyjde na 300 Kč, s dovozem potom na 600 Kč. Pokud tedy máte některou z IKEA prodejen blízko, raději se tam vypravte po vlastní ose.

5. Poslední příležitost k nákupu

Každé zboží se jednou vyprodá. Ale než se tak stane, můžete ho pořídit za tu nejlepší možnou cenu! Musíte se k němu ale proklikat – zadejte do vyhledávání na stránkách IKEA heslo „Poslední příležitost k nákupu“ a vyberte si prodejnu, kam se chcete vypravit. Otevře se vám nabídka zboží druhé jakosti a absolutně poslední kousky. Nenašli jste, co jste hledali? Mrkněte na nabídku obchodu 4Home.

Nakupujte nábytek výhodněji!

Víte, že cashback portál Tipli vás finančně odmění za každý nákup v partnerském obchodě? Stačí se zdarma zaregistrovat na Tipli.cz a získáte peníze zpět z každé transakce. Mrkněte, kde ušetříte:

Související obchody

SCONTO Nábytek, Nejlepší nábytek, Nakup-nabytek.cz, IKEA

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se