Ušetřete na vybavení zahrady - vybíráme zahradní nábytek!

Tipy k nákupuZahrada 10. 11. 2021

Vás dům - váš hrad, vaše zahrada - vaše království. Vylepšete si svůj kousíček ráje zahradním nábytkem, grilem a dalšími doplňky. Poradíme, v jakých obchodech nakoupit s cashbackem a ušetřit tak na vybavení zahrady.

Chcete mít něco, co vám bude každý závidět? Královsky vybavená zahrada se jistě stane středem pozornosti všech vašich přátel! Záhony plné květin, letní grilovačky s přáteli a lehátka u bazénu už nemusí být pouhým snem. Poradíme, jak na vybavení zahrady ušetřit

Vybavte si zahradu s cashbackem! Šetřete při každém nákupu

Zajímá vás, kde na všechen zahradní nábytek a doplňky vzít peníze? Stačí využít cashback portál Tipli.cz. Zaregistrujte se na našich stránkách a nechte se za nákupy odměňovat. Stačí, když se přes Tipli prokliknete do partnerského obchodu a z každé provedené transakce získáte část peněz zpět!

Nakoupit s cashbackem »

Zahrada snů - nábytek a doplňky za nízké ceny

Nevíte, jak si správně vybavit zahradu? Díky naší inspiraci se stanete králem celého sousedství. Přinášíme hned 5 tipů na cool vybavení zahrady, díky kterému se u vás budou pořádat ty nejlepší venkovní párty!

1. Zahradní posezení: Usaďte své hosty

Čím víc přátel, tím víc zábavy! Sezvěte své sousedy na pořádnou grilovačku. Kam je všechny usadit? Vyberte si zahradní nábytek v obchodě Mountfield. Dbejte na výběr materiálu – o dřevo se občas budete muset postarat a dát mu nový nátěr, kdežto kov vám vydrží navěky. Ani plast není k zahození, na druhou stranu se jeho barva rychle vyšisuje na sluníčku. V obchodě najdete také nejrůznější sortiment pro přestavbu bytu i zahrady, a to opravdu za skvělé ceny.

zahradní nábytek

TIP: Chcete pořídit zahradní nábytek levněji? Přečtěte si našich 5 tipů, jak při jeho nákupu ušetřit.

2. Zahradní domek: Ukliďte nářadí na bezpečné místo

zahradní domek

Kam s veškerým nářadím, co se vám válí nejen v domě, ale i na zahradě? A kam uklidit zahradní nábytek přes zimu? Pořiďte si zahradní domek, do kterého se všechno vejde. V současnosti se vyrábí v různých velikostech i provedení, můžete si tak vybrat přesně takový, který se na vaši zahradu bude hodit. A zahradní kutilové ho mohou použít i jako malou dílnu. Pokud chcete mít své věci v bezpečí, vyberte si zamykatelný zahradní domek například v obchodě Home-point.cz, kde za nákup díky Tipli ušetříte až 5 %.

TIP: Mrkněte na letáky pro dům a zahradu, inspirujte se a nakupujte za nejlepší ceny.

3. Zahradní gril: Pohostěte celou vesnici!

Co by bylo léto bez vůně grilovaného masa a zeleniny? Abyste si ale mohli tyto dobroty užít už s první příznivou teplotou, potřebujete zahradní gril, na který se celý ten kulinářský zážitek vejde. Co si budeme povídat, pečená krkovice i bohatě obložené burgery zaberou poměrně dost místa nejen v žaludku. Vsaďte tedy na gril, který bude mít velký rošt, a zároveň velký odkládací prostor – na kleště i marinády. A takový seženete v obchodě GrilyKrby.cz se slevou až 4 %.

zahradní gril

4. Zahradní lehátko: Odpočiňte si na sluníčku

zahradní lehátko

Člověk si zaslouží odpočinek – vyvalit se na sluníčku, opalovat se a nasávat pozitivní energii. Dopřejte si k tomu i pohodlí s úžasným zahradním lehátkem z obchodu Zahradní nábytek, s.r.o.. Lenošení přeci nestojí za nic, pokud se vám špatně leží. Volte lehátko s nastavitelným úhlem sklonu, abyste jej mohli používat i jako křesílko, a vyberte si k němu i polstrování. Zároveň kupujte takové, které moc neváží, aby bylo lehce přenosné a dalo se umístit kamkoli na zahradu – třeba hned k bazénu!

TIP: Načerpejte inspiraci v obchodě 4Home, kde získáte za nákup vybavení bytu i zahrady cashback až 3,5 %.

5. Bazén: Bojujte s teplými dny odpočinkem ve vodě

Co by to bylo za zahradu bez pořádného bazénu? V horkém letní dni není nic lepšího, než skočit do osvěžující vody. Ten z obchodu Marimex navíc získáte s Tipli o 2 % levněji. Smyjte ze sebe nejen pot, ale i všechny starosti. A vaše děti ho budou milovat. Zabavte celou rodinu nebo uspořádejte bazénovou párty. V obchodě vám ochotně poradí s výběrem. A díky skvělým recenzím si můžete být jisti nezávadností veškerých produktů. Horkých dnů už se bát nemusíte. S bazénem od Marimexu se na ně budete jenom těšit!

bazén

TIP: Levný zahradní nábytek seženete také v obchodech SCONTO či Baumax.

Vybavení zahrady s cashbackem? Poradíme, kam pro něj!

Chcete při vybavení zahrady ušetřit opravdu maximum? Tipli ví, že každá koruna se hodí. Proto pro vás máme přehled obchodů, kde nákup zahradního nábytku a vybavení vyřešíte levně a bezproblémově.

  • SCONTO Nábytek - nejen zahradní nábytek se slevou 5 %.
  • Marimex - vybavení zahrady se slevou 2 %.
  • Kasa.cz - nářadí pro zdokonalení zahrady s cashbackem 4%.
  • 4home - doplňky do bytu i na zahradu o 3,5 % levněji.
Nakoupit zahradní nábytek a doplňky »

Související obchody

Marimex CZ s.r.o., Kasa.cz, GrilyKrby.cz, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se