Udělejte si radost - nakupujte na eBay pod 200 Kč!

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupování  |  Tipy k nákupům 10. 11. 2021

Hezké věci nemusí stát majlant! Na eBay si můžete udělat radost šperky, elektronikou i dekoracemi a utratit za ně méně než dvě stovky! Nevěříte? Podívejte se, jaké poklady jsme na eBay našli!

Občas máme chuť utratit peníze a pořídit si nějakou drobnost. Často nás to přejde, když vidíme cenovku na zboží a zjistíme, že takový výdaj nám udělá pořádnou čáru přes rozpočet. Co s tím?

Kupte si nějakou maličkost na eBay.com! Na své si zde přijdou muži i ženy s nejrůznějším vkusem. Stačí jen zapátrat a seženete tu cool elektroniku nebo stylové módní doplňky doslova za pár korun. A navíc s poštovným zdarma!

☆ TIP: Nakupujete na eBay poprvé? Přečtěte si jednoduchý návod, jak nakupovat na eBay.

Stylové hodinky eBay

Luxusní náramkové hodinky dodají jiskru každému outfitu! Sice dnes všichni nosíme po kapsách mobilní telefony, hodinkám na ruce se však nevyrovnají. Slaďte je barevně se zbytkem outfitu a máte napůl vyhráno.

Zadejte do vyhledávací kolonky „watches“.

ebay hodinky

Hodinky, eBay, 44 Kč

ebay hodinky

Pánské hodinky, eBay, 44 Kč

ebay hodinky

Dámské hodinky, eBay, 132 Kč

Pohodlná sluchátka eBay

Pro řadu lidí naprostá nezbytnost, když vyjdou z domu. Pokud si chcete vychutnávat svou oblíbenou hudbu i na cestách, pořiďte si z eBay kvalitní sluchátka! Najdete zde bluetooth sluchátka, bezdrátová i herní – a dokonce v různých barvách a provedeních.

Vyhledávejte „headphones“.

ebay sluchátka

Červená sluchátka přes hlavu, eBay, 162 Kč

ebay sluchátka

Sluchátka kolem krku s bluetooth, eBay, 103 Kč

ebay hodinky

Sluchátka, eBay, 47 Kč

U sluchátek a ostatní elektroniky nezapomeňte pečlivě sledovat technické parametry - třeba velikost konektoru nebo napájení. V mezinárodních obchodech se vám totiž snadno může stát, že zakoupené zboží nebude kompatibilní s vaším zařízením.

Vyskytly se během nákupů problémy? Řešte je!

Něco se může pokazit - balíček vám nepřijde nebo přijde poškozený. Nenechte si to líbit! Existuje totiž řada způsobů, jak to řešit. Prozradíme, jak probíhá eBay reklamace.

Nejrůznější knihy eBay

Většina lidí za knihou jde do knihkupectví – pokud ale máte hodně specifickou představu a navíc hledáte knihy v angličtině, pak byste se měli na eBay pořádně porozhlédnout. Protože knihy jsou obrovskou součástí jejich nabídky – od bestsellerů přes antikvariátní až po sběratelské.

Vyhledávejte „books“ nebo titul knihy.

ebay knihy

Fifty Shades of Grey, eBay, 109 Kč

ebay sluchátka

The Bat, eBay, 130 Kč

ebay knihy

Sleeping Beauties, eBay, 176 Kč

Dekorace do bytu eBay

U sebe doma se musíte cítit příjemně! A čím toho dosáhnout? Přeci hezkými dekoracemi do bytu! Ať už na pohovku hodíte příjemný polštář nebo na stůl postavíte vázu s umělými květinami, každý doplněk dodá vašemu domovu jakýsi nádech originality.

Prohledejte kategorii „Home Decor“.

ebay zrcadlo

Zrcadlová folie, eBay, 67 Kč

ebay polštář

Polštář, eBay, 66 Kč

ebay box na kapesníky

Box, eBay, 135 Kč

Proč nakupovat na eBay? Přeci kvůli cashbacku!

Skvělá cena není jediný důvod, proč se vyplatí nakupovat na eBay! S Tipli navíc získáte i cashback za každý svůj nákup na eBay!

Nakupte na eBay

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se