Účtenkovka výhry - kdy probíhá losování?

Tipy k nákupuSoutěže 10. 11. 2021

Co je to Účtenkovka a jak probíhá Účtenkovka registrace, to už víte. Teď tedy nezbývá než se zaměřit na lákavé výhry, které v Účtenkové loterii můžete získat. Tak jdeme na to, ať to víte dříve, než proběhne další losování.

Když se řekne Účtenkovka, určitě se vám vybaví soutěž, kde můžete velmi snadno přijít k zajímavým cenám. A vybaví se vám to velmi správně. Účtenková loterie je totiž skvělá cesta k hodnotným výhrám. Konkrétně až k těm milionovým.

Právě peněžní odměna ve výši 1 000 000 Kč se v sekci "Účtenkovka výhry" řadí na první místo. A každý měsíc tuto výhru získá jeden z vás! Tak jdete do toho?

Účtenkovka - jak hrát a vyhrát?

Na začátku toho všeho je registrace platné účtenky. Tu vám může vystavit jakýkoliv obchodník na jakoukoliv hodnotu. Počítají se totiž účtenky již od 1 Kč. A zaregistrovat můžete každý den jednu. Jedinou podmínkou je, aby účtenka byla vystavena v režimu EET.

Účtenku můžete registrovat 3 způsoby:

  1. Jednorázově (bez registrace) - účtenky je možné registrovat jednorázově pomocí webového formuláře. Návod, jak na to a tipy najdete v článku: Účtenkovka registrace.
  2. Vytvořte si hráčský účet - vyplatí se pro pravidelné registrace účtenek. Výhodou je například přehled registrovaných účtenek. Zjistěte jaké další výhody má: Účtenkovka přihlášení.
  3. Účtenkovka aplikace - Účtenkovka aplikace je způsob, jak pohodlně registrovat účtenky během pár sekund.

Kdy probíhá Účtenkovka losování?

Losování v rámci Účtenkové loterie probíhá vždy 15. den v měsící. Losovány jsou všechny účtenky vystavené během uplynulého měsíce. Abyste do losování mohli být se svými účtenkami zařazeni, musíte je zaregistrovat alespoň tři dny před losováním.

TIP: Účtenky registrujte vždy do 12. dne v měsíci. Účtenky registrované později budou automaticky zařazeny až do dalšího losování.

Účtenkovka výhry:

  • částka 1 milion korun - 1x
  • osobní automobil - 1x
  • částka 300 000 Kč - 1x
  • částka 200 000 Kč - 1x
  • částka 100 000 Kč - 1x
  • částka 20 000 Kč - 20 x
  • částka 1 000 Kč - 1 000 x
  • částka 100 Kč - 20 000 x

Účtenkovka výhry - o co se hraje?

Pokud své účtenky úspěšně zaregistrujete jedním ze 3 způsobů uvedených výše a současně splníte věkovou podmínku soutěže (Účtenkovka je určena pouze pro osoby starší 18 let), můžete se těšit na úžasné výhry. Samozřejmě za předpokladu, že budete mít trochu toho štěstí. :-)

Kromě finančních cen v hodnotě 100 Kč (těch je v loterii samozřejmě nejvíce), můžete vyhrát až 1 000nbsp;000 Kč nebo třeba osobní automobil.

Jak se dozvíte, že jste vyhráli?

Nemusíte sledovat každé slosování a hledat číslo své účtenky v dlouhém seznamu vylosovaných soutěžících, abyste se dozvěděli o případné výhře. O každém úspěchu, kterého se svou účtenkou dosáhnete, budete rychle informováni prostřednictvím:

  • hráčského účtu, pokud ho máte zřízený
  • e-mailu zaslaného na adresu uvedenou při registraci
  • SMS zaslané na telefonní číslo uvedené při registraci (v případě, že jste neuvedli e-mailovou adresu, nebo nemáte hráčský účet).

Vsaďte na jistotu! Zkombinujte Účtenkovku a cashback

S Účtenkovkou se v žádném případě nemusíte vzdát cashbacku ani jiných Tipli výhod. Registrovat můžete i účtenky z obchodů, ve kterých jste uplatnili cashback! A co víc? Tipli právě rozjelo i svou vlastní "Účtenkovku", ve které rozdává 100 tabletů zdarma každý den.

★ Tipli rozdává 100 tabletů zdarma

Zapojte se do slosování o tablet zdarma i vy. Pro výhru stačí zaregistrovat účtenku z kteréhokoliv nákupu na internetu. Denně můžete zaregistrovat až 5 nákupů a zvýšit tak svou šanci na výhru. Soutěž trvá až do 9. července 2018.

Chci vyhrát tablet zdarma!

Související obchody

Answear, Kasa.cz, ZOOT, Bonprix, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se