Účtenkovka registrace ★TOP způsob + Účtenkovka aplikace

Tipy k nákupuSoutěže 10. 11. 2021

Je opravdu nutná Účtenkovka registrace? Jaké údaje budete potřebovat? A víte, že existuje Účtenkovka aplikace? Jak registrovat účtenky do loterie a na co si dát pozor zjistíte ve speciálu věnovaném Účtenkovce.

Účtenková loterie, známá hlavně jako Účtenkovka, je hra, se kterou můžete každý měsíc hrát o velmi příjemné ceny. Co je to Účtenkovka, jsme vysvětlili v minulém článku. Dnes se zaměříme na registraci a možnosti, jak registrovat účtenku rychle a jednoduše.

Účtenkovka registrace - jednoduše ve 3 krocích

Účtenkovka registrace je zdarma, není tedy nic jednoduššího než se zaregistrovat a zkusit své štěstí. Účtenky lze registrovat jednorázově (bez registrace) nebo si na Účtenkovce vytvořte hráčský účet a mějte o účtenkách přehled. Jak na to?

1. Registrace účtenky bez registrace

Pro registraci účtenky není nutná předchozí registrace. Účtenky je možné registrovat jednorázově pomocí webového formuláře. Své účtenky zaregistrujete jednoduše kiknutím na červené tlačítko "HRÁT" na stránce www.uctenkovka.cz. Pak už jen stačí vyplnit osobní údaje, jeden z číselných kódu na účtence a údaje o tržbě.

TIP: Pokud si na Účtenkovce vytvoříte hráčský účet, nebudete muset vyplňovat osobní údaje při další registraci.

Registrujete účtenku poprvé? Podívejte se na videonávod, jak rychle zaregistrovat účtenku. Je to snadné a jde to i bez registrace. (Zdroj: uctenkovka.cz).

2. Účtenkovka aplikace - registrujte účtenky rychleji

Dalším způsobem, jak jednoduše a rychle registrovat účtenky do loterie, je stažení mobilní aplikace Účtenkovka. I tímto způsobem lze jednoduše zaregistrovat účtenky a to bez přechozí registrace. Nahrávání účtenek usnadňuje automatické rozpoznávání textu.

3. Účtenkovka přihlášení

Účtenkovka přihlášení je tu pro ty, kteří chtějí s Účtenkovkou soutěžit pravidelně a mít své účtenky pod kontrolou. Pokud to s Účtenkovkou myslíte vážně, doporučujeme vytvořit hráčský účet.

Účtenkovka aplikace

Mobilní aplikace Účtenkovka je zdarma ke stažení na App Store i Google Play. Registrace účtenek pomocí aplikace je jednoduchá. Díky automatickému rozpoznání textu stačí nasměrovat kameru na účtenku a údaje z účtenky se automaticky doplní do formuláře.

TIP: Doporučujeme zkontrolovat, zda se údaje načetly správně.

Bohužel částku, datum a čas nákupu musíte zadat ručně. Na závěr vyplňte email a je hotovo.

Zdroj: uctenkovka.cz

Vsaďte na jistotu! Zkombinujte Účtenkovku a cashback

S Účtenkovkou se v žádném případě nemusíte vzdát cashbacku ani jiných Tipli výhod. Registrovat můžete i účtenky z obchodů, ve kterých jste uplatnili cashback! A co víc? Tipli právě rozjelo i svou vlastní "Účtenkovku", ve které rozdává 100 tabletů zdarma každý den.

★ Tipli rozdává 100 tabletů zdarma

Zapojte se do slosování o tablet zdarma i vy. Pro výhru stačí zaregistrovat účtenku z kteréhokoliv nákupu na internetu. Denně můžete zaregistrovat až 5 nákupů a zvýšit tak svou šanci na výhru. Soutěž trvá až do 9. července 2018.

Chci vyhrát tablet zdarma!

Související obchody

Kasa.cz, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se