Ubytování na horách s Booking.com - Špindl, Pec, Harrachov

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Vědět, kdo nabízí nejlepší ubytování na horách, je zejména během lyžařské sezóny velmi důležité. Pokud si navíc rozumíte s internetem, je rezervace pokoje jen otázkou minut. Poradíme, které hotely v nejvyhlášenější lyžařské oblasti Čech určitě nezklamou a jak na objednávce ubytování ušetřit.

Pro podařenou zimní dovolenou jsou důležité hory, třpytivý sníh a prázdné stopy a sjezdovky. Ale taky skvělá postel, vynikající jídlo a ideálně horká vířivka nebo sauna. Špatné ubytování umí vše pokazit, na následujících řádcích jsme proto připravili několik tipů na ty nejlepší hotely, které najdete v oblíbených Krkonoších.

Ušetřete si práci se zařizováním a rezervujte si ubytování přes Booking.com. Nejen, že ihned uvidíte cenu pobytu, dostupné termíny a případné alternativy v okolí, ale můžete získat navíc i odměnu za nákup. Na Tipli totiž poskytujeme k Booking ubytování cashback 4 %.

Hotely Špindlerův mlýn

Jednoznačně nejoblíbenější a nejznámější lyžařské centrum v Čechách. Skvělé sjezdovky, kvalitní služby a špičkové ubytování. Je jen na vás, kterému z hotelů dáte přesnost.

Clarion hotel Špindlerův Mlýn

První horský zástupce hotelové sítě Clarion v Evropě. V těsném sousedství hotelu najdete sjezdovku Labská, takže pro lyžaře je toto místo ideální. Zázemí hotelu nabízí mimo jiné i wellness & fitness centrum, úschovnu anebo půjčovnu lyží a sportovních potřeb. Cena za 1 noc pro dva dospělé se dá přes Booking pořídit okolo 2 000 Kč.

Ubytování Špindlerův Mlýn
Ubytování Špindlerův Mlýn

Amenity hotel Špindlerův Mlýn

Nový čtyřhvězdičkový resort nabízí ubytování formou klasických hotelových pokojů nebo plně vybavených apartmánů, v nichž můžete ale také využít kompletních hotelových služeb. Maximální komfort zajistí wellness centrum s bazénem a o zábavu navíc se postará bowling. Dva lidé dají za jednu noc okolo 3 600 Kč.

Alpský hotel Špindlerův Mlýn

Budova z 20. let minulého století, postavená v alpském stylu, nabízí ubytování ve dvou- a třílůžkových pokojích a také apartmánech. Je ideálním místem pro aktivní lyžaře, protože se nachází 5 minut pěšky od Ski Areálu Svatý Petr. Nechybí ani možnost wellness relaxace. Na Booking.com seženete pokoj pro dva od necelých 2 000 Kč.

Ubytování ve Špindlerově mlýně

Hotely Harrachov

Harrachov je rájem zimních sportů. K dispozici jsou sjezdovky, běžecké trati a také kluziště. V areálu, který patří mimo jiné k nejkomplexnějším skokanským střediskům na světě, najdete také slavný mamutí můstek.

Ubytování Harrachov

Pytloun hotel Harrachov

Wellness hotel se čtyřmi hvězdičkami si získá srdce všech, kdo ho navštíví. K dispozici jsou luxusní pokoje i apartmány pro větší počet osob. Hotelové wellness centrum se může pochlubit vířivkou na terase v 5. patře s výhledem přímo na Čertovu horu. Jedna noc pro dvě osoby vyjde i na méně než 3 000 Kč.

Park hotel Harrachov

Tříhvězdičkový hotel nabízí apartmány i klasické pokoje. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, protože disponuje nadstandardně vybavenou hernou a kreslírnou až pro 16 dětí. Na své si přijdou ale i dospělí, kteří mají k dispozici knihovnu, kulečník a dva druhy sauny. Ubytování pro dvě osoby přijde na asi 2 000 Kč za noc.

Ubytování Harrachov

TIP: Ještě jste rezervační weby nepoužívali? Připravili jsme stručný návod, jak rezervovat ubytování na Booking.com. Zabere to jen několik minut a zvládnou to všichni.

Hotely Pec pod Sněžkou

Největší ski areál v České republice, naprostý klid a božská příroda. Navíc na úpatí nejvyšší tuzemské hory. K dokonalosti potřebujete už jen správné ubytování:

Horizont hotel Pec pod Sněžkou

Moderní služby, wellness zdarma po celou dobu pobytu a množství atrakcí pro děti. K tomu unikátní SKY CLUB v 18. patře budovy s překrásným výhledem a špičková gastronomie od šéfkuchaře Jiřího Švestky. Horizont hotel si čtyři hvězdičky opravu zaslouží. Cena za noc pro dvojici dospělých je asi 2 000 Kč. Hotel poskytne ubytování také vašim mazlíčkům.

Ubytování Pec pod Sněžkou
Ubytování Pec pod Sněžkou

Hotel Emerich Pec pod Sněžkou

Ubytování přímo na sjezdovce Javor je tím nejlepším, co může vášnivé lyžaře potkat. Když se unavíte na lyžích, odpočinete si večer ve finské sauně nebo infrasauně. Nenabízí sice nejvyšší luxus, ale zato má skvělou lokalitu a velmi příznivé ceny. Pokoj pro dva pořídíte už od 1 400 Kč na jednu noc.

TIP: Něco se pokazilo? Potřebujete posunout termín nebo chcete změnit pokoj? V takovém případě budete potřebovat Booking kontakt na českou zákaznickou podporu.

Tipli bychom, že chcete ušetřit

Snížit cenu dovolené na horách není s Tipli nic těžkého. Nejlepší je využít internetový rezervační portál Booking.com, se kterým Tipli spolupracuje, a získat cashback z objednávky. Při nákupu přes Booking ušetříte až 4 %, což mohou být v případě několika nocí ve vyhlášeném hotelu i stovky korun.

Ubytování přes Booking.com - rychlejší a levnější

Nejrychlejší cesta k ubytování ve vybrané lokalitě je web Booking.com. Během pár kliknutí máte rezervaci. Pokud chcete navíc i ušetřt, objednejte na Bookingu přes Tipli. 4 % z ceny vám vrátíme zpět.

Rezervovat ubytování

Související obchody

Booking, Sportega, inSPORTline, Pneumatiky.cz, Hervis

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se