TOP 5 produktů z AliExpress #12

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Máte obavy, že při tak velkém množství produktů na AliExpress přijdete o ty nejlepší vychytávky? Nebojte se, od toho jsme tady my. Každý týden vám přinášíme pravidelnou dávku novinek z AliExpress. Nechte se inspirovat.

Že vám s Tipli neunikne žádná novinka z AliExpress, to je (doufáme) už každému jasné. Týdenní výběr TOP 5 produktů je už ale tajemstvím, které si necháváme pro sebe do poslední chvíle. Odhalte náš týdenní výběr a mrkněte na naše tipy.

Módní outfit pro chlapečky

TOP 5 produktov z AliExpress #12

V tomto módním outfitu bude váš chlapeček zkrátka neodolatelný. Košile i šortky jsou z elastického a pohodlného materiálu, umožňují tak volný pohyb. Na výběr jsou 3 barevné kombinace. Nechte si poradit, při výběru velikosti oblečení na AliExpress. Hodnocení prodejce: 98,9 %.

Koupit na AliExpress za 196 Kč

Dámské letní šaty s květy

TOP 5 produktov z AliExpress #12

Léto je pomalu u konce, ale nebojte, teplých dní nás ještě čeká habaděj. Na zářijové dovolené, v práci nebo na rande zazaříte v těchto Vintage šatech. Šaty jsou z příjemného materiálu. Navíc není více romantická kombinace než volánky s květy. :-) Hodnocení prodejce: 98,2 %.

Koupit na AliExpress za 357 Kč

Oční stíny

TOP 5 produktov z AliExpress #12

Tato paletka obsahuje vše, co potřebujete k dokonalosti. Vsázíte na přirozený vzhled a něžné líčení? Nebo jste naopak zastáncem kočičích očí a bez výrazného líčení nejdete ani s košem? Zkuste tuto paletku, kde najdete 5 barevných kombinací a 15 odstínů. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 85 Kč

Powerbanka

TOP 5 produktov z AliExpress #12

Bez mobilu ani ránu! Chytré telefony toho dnes ale moc nevydrží. K snídani listujete zprávy, v tramvaji filtrujete e-maily, v práci telefonujete, smskujete o sto šest, o polední pauze prohlížíte Facebook a večer byste si na cestu domů rádi poslechli oblíbenou písničku. Poznáváte se? Nebuďte v zajetí výdrže mobilní baterie a raději si pořiďte tuto powerbanku, se kterou se slabé baterie už bát nemusíte. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 657 Kč

Samolepky na zeď

TOP 5 produktov z AliExpress #12

Přemýšlíte, jak jednoduše zútulnit interier vašeho bytu? Vyzkoušejte samolepky na zeď. Vybírat můžete ze široké nabídky. Najděte inspiraci pro vaše bydlení. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 90 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se