TOP 5 produktů z AliExpress #8

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Nakupování v nákupních centrech vám nic neříká? Nedivíme se! Dejte ádié čekání ve frontách a protivným prodavačkám. Nakupujte na AliExpress z pohodlí domova. S Tipli navíc získáte z každého nákupu peníze zpět.

Co jsme na AliExpress objevili tento týden? Tak třeba módní dámské doplňky, vybavení pro každého správného chlapa a mysleli jsme i na nejmenší. Připraveni? Tak pojďme na to!

Pokud jde o váš první nákup na AliExpress, budete potřebovat založit účet. Registrace na AliExpress není nic hrozného a s našim návodem ji zvládnete raz dva.

Dámský náramek

TOP 5 produktov z AliExpress #8

Máte rádi originální doplňky? Potom je tento dámský kožený náramek přesně pro vás! Můžete si k němu dokoupit různé přívěsky a ozdobit ho podle svého gusta. Vyberte si ten pravý a vyšperkujte svůj outfit k dokonalosti. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 31 Kč

Rybářská síť

TOP 5 produktov z AliExpress #8

Každý vášnivý rybář potřebuje rybářskou síť. To vás asi nepřekvapilo, že. Ale kde takovou síť pořídit? Neutrácejte za ni majlant v tuzemských obchodech, na AliExpress ji seženete za pár korun! Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 92 Kč

Pánská kravata

TOP 5 produktov z AliExpress #8

Kravata nepatří k oblíbeným kouskům v pánském šatníku, ovšem bez kravaty se pánove zkrátka neobejdete. Vyberte si z 20 různých provedení a buďte za fešáka! Hodnocení prodejce: 98,2 %.

Koupit na AliExpress za 25 Kč

Stylové dětské botky

TOP 5 produktov z AliExpress #8

Potěšte svého drobečka (čtěte: sebe) těmito roztomilými dětskými botky. Na výběr máte 3 barevné kombinace. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 57 Kč

Slaměný klobouk

TOP 5 produktov z AliExpress #8

Nezapomeňte se v horkých dnech ochránit před ostrým sluncem. Slaměný klobouk je perfektní volba! Ochrání vás před úpalem a navíc naladí outfit do rytmu dovolené. Hodnocení prodejce: 98,3 %.

Koupit na AliExpress za 193 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se