TOP 5 produktů z AliExpress #7

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Konec nekonečnému přehrabování na největším internetovém tržišti světa. Sledujte naši pravidelnou rubriku TOP produkty z AliExpress a mějte přehled o těch největších peckách čínského internetu. :-)

Co nás dnes čeká? Tak třeba tipy pro zútulnění domova, našli jsme něco pro malé, ale i velké princezny a protože "home-made" produkty jsou stále trendy, nabízíme vám... nebudeme předbíhat. Všechno hezky jedno po druhém. :-)

Unisex ponožky

TOP 5 produktov z AliExpress #7

Nudná černá nebo bílá barva už dávno ponožkám odzvonila! Neberte se tak vážně a vyražte do města s těmito smajlíkovými ponožkami. Na výběr máte 8 variací pro muže i ženy. Platba na AliExpress je snadná a bohatě postačí vaše platební karta. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 19 Kč

Dřevěná abeceda

TOP 5 produktov z AliExpress #7

Buďte nápadití a vyzdobte si domácnost pomocí těchto dřevěných doplňků. Ozdobte krbovou římsu jmény dětí, lásky nebo se držte klasiky "HOME". V kreativitě se meze nekladou! Hodnocení prodejce: 96,5 %.

Koupit na AliExpress za 24 Kč

Dívčí tutu sukně

TOP 5 produktov z AliExpress #7

Teleport do světa pohádek? Zaručeně tato Tutu sukně! Oblékněte ji vaší malé a princezna je na světě. Na výběr máte až 21 barevných variant. Tak co, která vás učarovala nejvíce? Hodnocení prodejce 4,9 z 5.

Chcete vědět více o tom, jak na výběr velikosti na AliExpress?

Koupit na AliExpress za 360 Kč

Sáček na čaj

TOP 5 produktov z AliExpress #7

Oblíbili jste si "home-made" produkty? Tak to je pro vás tento sáček na čaj perfektní volba! Pořiďte si sušené bylinky nebo si je rovnou nasbírejte na louce. Připravte si svůj čajový set a čajové rituály mohou začít. :-) Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 28 Kč

Dámský overal

TOP 5 produktov z AliExpress #7

Dvojití hit léta v jednom! Overaly a volánky jsou prostě trendy, s nimi chybu rozhodně neuděláte! Na výběr máte ze 2 barevných kombinací. Hodncoení prodejce 4,7 z 5.

Hledáte inspiraci pro oblečení s volánky? Mrkněte na náš článek Jak oblékat volánky.

Koupit na AliExpress za 289 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se