TOP 5 produktů z AliExpress #5

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

AliExpress nákupy z Číny nás prostě neomrzí! Kde jinde najdete tolik praktických a stylových výrobků pohromadě? Pojďte se s námi podívat na zboží, které upoutalo naši pozornost tento týden.

Není čas, ztrácet čas! Sledujte naši rubriku TOP produkty na AliExpress a žádná čínská vychytávka vám už neunikne.

Dámské maxi šaty

TOP 5 produktov z AliExpress #5

Máte ráda letní maxi šaty? My určitě ano! Přirozeně zvýrazní ženské křivky a udělají z vás dámu. Ať jste pro černobílou klasiku nebo máte raději zářivé barvy, z 5 modelů si určitě vyberete. Hodnocení predajce: 97,6 %.

Koupit na AliExpress za 269 Kč

TRENDY nášivky

TOP 5 produktov z AliExpress #5

Nechcete se vzdát oblíbených džínů? Máme pro vás super vychytávku! Použijte tyto veselé nášivky a proměňte zničené oblečení na nové trendy kousky. Ozdobit si s nimi můžete cokoliv vás jen napadne, zapojte fantazii a vytvořte si originální šatník. Hodnocení predajce: 100 %.

Koupit na AliExpress za 41 Kč

Ruční mlýnek na kávu

TOP 5 produktov z AliExpress #5

Je tu nějaký kávový nadšenec? Výborně! Pro vynikající kávu už nemusíte vystrčit nos z bytu. Zapomeňte na nekonečné davy a provoňte si domácnost kávou. Pořiďte si tento mlýnek na kávu a vychutnávejte si kávu z pohodlí domova. Zajímá vás, kolik zaplatíte za clo a dph při dovozu zboží z Číny? O vše se s vámi rádi podělíme! Hodnocení prodejce: 98,4 %.

Koupit na AliExpress za 319 Kč

Čelenka maminka a já

TOP 5 produktov z AliExpress #5

Také se chcete občas sladit s vaší princeznou nebo princem? Nekupujte hned společný outfit, jemné detaily působí lépe. V těchto čelenkách budete ještě větší kočky/kočičáci. :-) Hodnocení predajce: 97,7 %.

Koupit na AliExpress za 58,05 Kč

Rychlonafukovací karimatka

TOP 5 produktov z AliExpress #5

Chystáte se do přírody na letní dobrodužství? Připravte si spánek ve staně pohodlnějším. Rychlonafukovací karimatka se jednoduše skládá, rychle nafukuje a poskytuje komfortní spánek. Hodnocení prodejce: 99,3 %.

Koupit na AliExpress za 121 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se