TOP 5 produktů z AliExpress #4

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Jste zvědaví, jaké produkty nás na AliExpress zaujaly tento týden? Podíváme se na nové kousky do šatníku, představíme vám moderní (čínské) vymoženosti do auta i pro úklid domácnosti a v neposlendí řadě zmíníme něco pro děti i dospělé. Co to je? Nechte se překvapit! :-)

Běžný uživatel se v produktech na AliExpress lehce ztratí. Je tam přeci jen 60 milionů produktů. Žádný strach! Od toho jsme tady my! Každý týden se nám do rukou dostane stovka produktů a ty NEJ se dostanou do pravidelné rubriky TOP produkty na AliExpress.

A pro ty z vás, kteří na AliExpress nakupují poprvé máme návod, jak nakupovat na AliExpress.

Magická čistící houba

TOP 5 produktov z AliExpress #4

Tato houba nemá označení magická pro nic za nic! Je vhodná na vyčištění veškerých druhů nečistot ze všech možných povrchů! Šetřete vaše síly a zapomeňte na věčné hodiny strávené u kuchyňského dřezu. Hodnocení prodejce: 96,4 %.

Koupit na AliExpress za 73 Kč

RETRO žárovka

TOP 5 produktov z AliExpress #4

Retro zůstává trendy, a to rozhodně ne jen v oblečení! Představte si příjemný letní večer na terase, balkóně či zahradě, ozdobené těmito retro žárovkami. Zkrátka, romantika jako vyšitá! :-) Hodncoení prodejce: 97,1 %.

Koupit na AliExpress za 74 Kč

Držák na telefon do auta

TOP 5 produktov z AliExpress #4

Tímto praktickým držákem na telefon do auta potěšíte nejen cestovatele. Ať už se vydáte na pracovní cestu do nového města nebo na poznávání neprobádaných míst, bez navigace se v dnešní době neobejdete. Hodnocení prodejce: 97,1 %.

Koupit na AliExpress za 65 Kč

Přenosná tapeta - tabule

TOP 5 produktov z AliExpress #4

Popusťte uzdo vaší fantazii. Na tuto přenosnou tabuli můžete kreslit, psát, malovat, cokoliv vás zrovna napadne. Ocení ji nejen děti, ale i dospělí - zanechte vzkaz nebo si originálně vylepšete interier. A to nejlepší? Když se vám přestane líbit, jednoduše ji přemístíte na jiné místo. Hodnocení prodejce: 97,4 %.

Koupit na AliExpress za 117 Kč

Dámska midi sukně

TOP 5 produktov z AliExpress #4

Kdo říkal, že elegance musí být nevýrazná a fádní? Tato elegantní midi sukně z AliExpress vás přesvědčí o opaku. Vybrat si můžete až z 12 modelů s různými potisky. Hodnocení prodejce: 96,8 %.

Koupit na AliExpress za 281 Kč
  • Zajímá vás, jak nastavit AliExpress česky?Usnadněte si nákupy na největším čínském e-shopu!

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se