TOP 5 produktů z AliExpress #3

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

V dnešním díle pravidelné dávky vychytávek z AliExpress obohatíme váš šatník modními kousky, koukneme se na doplňky k mobilním telefonům a ani domácí hospodyňky nepřijdou zkrátka.

Každé úterý pro vás vybíráme TOP 5 produktů z AliExpress. Sledujte naši pravidelnou rubriku Bestsellery na Aliexpress a žádná čínská vychytávka se před vámi neschová.

Volná dámská košile

TOP 5 produktov z AliExpress #3

Volná bílá košile tvoří základ šatníku každé ženy. Znáte ten upocený pocit v letních měsících? Tak na ten s touto košilí zapomeňte! Na výběr máte ze 2 barevných variací. Hodnocení prodejce: 99,2 %.

Koupit na AliExpress za 697 Kč

Stylové dámské rifle

TOP 5 produktov z AliExpress #3

Rifle po kotníky jsou stále trendy. Máte rádi boyfriend style? Zvolte k nim volné tričko a tenisky. Ráda se oblékáte jako dáma? Nahoďte bílou košili, sako a podpatky. V obou možnostech budete zaručeně stylová! Hodnocení prodejce: 99,2 %.

Koupit na AliExpress za 707 Kč

Stojan na fotoaparát

TOP 5 produktov z AliExpress #3

Máte rádi cestování a chcete zvěčnit návštěvu světových destinací? A nebo toužíte po rodinné fotce se všemi členy? Už nemusíte o fotku prosit náhodné kolemjdoucí. Stačí vám tento stojan na fotoaparát. Hodnocení prodejce: 99 %.

Koupit na AliExpress za 329 Kč

Voděodolný obal na telefon

TOP 5 produktov z AliExpress #3

Pořiďte si na dovolené jedinečné fotky mořského dna. Žádné speciální vybavení za tisíce nepotřebujete. S tímto voděodolným obalem na telefon je smartphone chráněný před vodou až do hloubky 20 metrů. Obal je přizpůsobený na bezproblémové použití fotoaparátu. Hodnocení prodejce: 98,6 %.

Koupit na AliExpress za 48 Kč

Forma na palačinky

TOP 5 produktov z AliExpress #3

Překvapte svoji lásku a nebo rovnou celou rodinu originální snídaní. Nejen, že palačinky budou gastronomickým zážitkem, budou navíc i skvěle vypadat. Popusťte uzdu své kreativitě - pomůže vám tato forma na palačinky. Hodnocení prodejce: 98,8 %.

Koupit na AliExpress za 70 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se