TOP 5 produktů z AliExpress #2

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Jste zvědaví, jaké bestsellery z AliExpress jsme vybrali tento týden? Tak to rozhodně buďte a přečtěti si naše Tipy z Číny až do konce!

Na AliExpressu seženete vše, co momentálně potřebujete. Kosmetiku, elektroniku, oblečení, boty a kdyby jste náhodou sháněli modré z nebe, máme pocit, že na AliExpress jsme pár kousků viděli..

No, dobře. Zase ať to nepřeháníme. Pravdou ale je, že na AliExpress najdete miliony produktů. A protože se v té záplavě zboží můžete lehce ztratit, sledujte naši pravidelnou úterní rubriku a žádné TOP produkty z AliExpress vám už neuniknou!

Něžné květované šaty

TOP 5 produktov z AliExpress #2

Také se už nemůžete dočkat teplých letních večerů? Léto už nedočkavě klepe na teploměr a tak je na čase šáhnout po letních šatech. Pusťte vítr do šatníku a pořiďte si na Aliexpress tyto květované šaty s odhalenými rameny. Vemte si k nim kecky a džísku anebo podpatky a nóbl kabelku. V těchto šatech ostudu rozhodně neuděláte.

Koupit na Aliexpress za 369 Kč

Máte raději tuzemské obchody s módou? Mrkněte na naše tipy, Jak vybrat šaty podle typu postavy. Sledujete poslední trendy? Nevadí. My je sledujeme za vás. Hitem letošního léta jsou volánky a odhalená ramena. Buďte trendy a nezapomeňte na ně při výběru.

Elegantní dámský klobouk

TOP 5 produktov z AliExpress #2

Kloubouky pomalu chytají druhou mízu. Vsaďte na ně toto léto, chybu rozhodně neuděláte! Budete za kočku a ještě nebudete oslepena ostrým sluncem. Kde vybrat luxusní, ale přesto levný kousek? Doporučujeme prozkoumat nabídku klobouků na Aliexpress.

Koupit na Aliexpress za 419 Kč

Trendy chlapecká souprava na léto

TOP 5 produktov z AliExpress #2

Udělejte ze svého chlapečka malého elegána. Vyfešákujte se na svatbu kamarádky a nebo jen tak do města. V této roztomilé soupravě bude vždy za hvězdu. Éra lamače dívčích srdcí začíná!

Koupit na Aliexpress za 344 Kč

Sháníte inspiraci pro dětskou módu? Mrkněte do našeho speciálu s módou pro děti.

Voděodolná deka

TOP 5 produktov z AliExpress #2

Vytáhněte ruksaky, oprašte turistické oblečení a jde se na výlet! Poslední věc, která vám v baťůžku chybí je tato voděodolná deka, s kterou vyzrajete na večerní rosu i neočekávaný déšť.

Koupit na Aliexpress za 393 Kč

Kožená cestovní taška

TOP 5 produktov z AliExpress #2

Vyražte na cesty s touto elegantní cestovní taškou. Žádný výlet neplánujete? Vemte ručník, boty, lahev s vodou a vyražte do fitka. Protože když sport, tak elegantně! :-)

Koupit na Aliexpress za 834 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se