TOP 5 produktů z AliExpress #18

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Nabídka tuzemských obchodů nemá ve srovnání s AliExpress žádnou šanci. Připočítejte k tomu bezkonkurenční ceny a dopravu zadarmo - a užijte si nejlepší nákupy svého života!

Jako každé pondělí (a jako každý pátek) vám přinášíme malou ochutnávku toho, co by byla na AliExpress škoda přehlédnout. Miliony produktů z čínských regálů čekají jen na vás!

TIP: Nakupujete na AliExpress poprvé? Přečtěte si náš návod, jak nakupovat na AliExpress.

Dámská kabelka

TOP produkty z AliExpress #18

Milujete svou obří tašku, do které se vám vejde polovina bytu, ale někdy máte prostě chuť sbalit jen klíče, mobil a rtěnku, a vyrazit do víru velkoměsta? Pořiďte si tuto malou praktickou společnici s leteckými vzory. Minimalismus je trendy a a vaše ramena a záda zažijí příjemný šok. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 606 Kč

Pánský svetr

TOP 5 produktov z AliExpress #20

Fandíte jednoduchosti, která má styl? Kvalitní fešný svetr nesmí chybět v žádném pánském šatníku. Hodí se na párty i na pracovní schůzku. Vyberte si z pěti různých barev a vyzbrojte se na zimu. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 175 Kč

Mixér na smoothie

TOP produkty z AliExpress #18

Představuje pro vás ráno tu nepříjemnou část dne mezi zvoněním budíku a dobíháním autobusu, kterou byste nejradši zakázali? Zkuste to jinak. Začněte nový den čerstvým džusem nebo ovocným smoothie, které vám během pár vteřin vyčaruje přenosný USB mixér. Hodnocení prodejce: 4,3 z 5.

Koupit na AliExpress za 505 Kč

Bunda pro maminky

TOP 5 produktov z AliExpress #20

Oblíbili jste si nošení v šátku či nosítku vy i váš mrňousek? Užijte si podzimní procházku ve speciální bundě, která zahřeje vás oba. Kapsa na miminko se dá snadno odepnout, takže můžete v bundě dělat parádu, i když bude zrovna hlídat tatínek. Hodnocení prodejce: 4,7 z 5.

Koupit na AliExpress za 396 Kč

Odžmolkovač

TOP produkty AliExpress #18

Trhá vám srdce, kdykoli se loučíte s evergreenem vašeho šatníku kvůli protivným žmolkům? Pak vám doma chybí bojovník, se kterým zápasy "oblíbený svetr versus žmolky" končí vždy minimálně 1:0. Elektrický odžmolkovač vrátí vyřazenému oblečení jeho původní podobu. AliExpress recenze prodejce: 4,7 z 5.

Koupit na AliExpress za 424 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se