TOP 5 produktů z AliExpress #17

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Nakupování na AliExpress neomrzí. Ponořte se s námi do světa originálních kousků za nejvýhodnější ceny. Nahlédněte do čínských regálů a nakupte bez výčitek!

Na AliExpress je pořád co objevovat. My jsme pro vás dnes vypátrali super módní kousky pro děti a ženy a praktické i designové vychytávky do domácnosti.

Vintage šaty

TOP 5 produktov z AliExpress #19

Sluníčko už ztrácí na síle, ale sukním ani šatům rozhodně neodzvonilo! Nahoďte perly a staňte se královnou podzimu díky elegantním šatům s dlouhým rukávem. Vintage šaty z AliExpress jsou trendy za každé situace! Hodnocení prodejce: 97,9 %.

Koupit na AliExpress za 367 Kč

Dívčí svetr

TOP 5 produktov z AliExpress #19

Ve školce i ve škole zazáří vaše malá parádnice v pohodlném bavlněném svetříku s ovocným motivem. Zamilují si ho dcery i maminky. Hodnocení prodejce: 99,8 %.

Koupit na AliExpress za 351 Kč

Dámské boty na podpatku

TOP 5 produktů z AliExpress #17

Dámy, je váš botník připraven na divadelní sezónu? Stylové boty na podpatku v originálních barvách by v něm neměly chybět. Na výběr máte ze dvou barevných provedení. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 1468 Kč

Světelná dekorace

TOP 5 produktov z AliExpress #19

Nejen váš obývák, ale třeba terasu nebo předsíň zútulní kreativní dekorace. Naladí vás na Vánoce a napomůže k hřejivé pohodě, kterou Dánové označují jako hygge. Ztlumte osvětlení, zachumlejte se do deky a relaxujte. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 140 Kč

Vakuovačka potravin

TOP 5 produktov z AliExpress #19

Praktický přístroj na balení potravin uvítá každá chytrá domácnost. Jedním tlačítkem jídlo jednoduše zavakuujete a udržíte ho déle čerstvé a chutné. Navíc bude chráněno před bakteriemi a vlhkostí. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Zajímá vás, zda budete z tohoto výrobku platit clo a DPH na AliExpress?

Koupit na AliExpress za 427 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se