TOP 5 produktů z AliExpress #15

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Unavuje vás nakupování v obřích nákupních centrech? Šetřete čas i peníze a vyražte na nákup na online tržiště AliExpress. Z pohodlí vaší pohovky najdete rychle a snadno vše potřebné, u pokladny jste vždy první na řadě a "odcházíte" s úsměvem.

Nákupy z Číny ještě nikdy nebyly snadnější. Jste zvědaví, co upoutalo naši pozornost tento týden, a z čeho zažijete euforické stavy vy i vaše kreditka?

Dámské džíny

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Babí léto je v tahu a podzim ho bude brzy následovat. Dobrá zpráva je ta, že počasí si žádá obnovu šatníku! Objevili jsme pro vás druhou kůži v podobě stylových riflí, které jsou ideální ke kozačkám nebo vysokým konverskám. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 425 Kč

Rukavice na mytí domácích mazlíčků

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Odmítá váš domácí miláček koupel? Umyjte ho nenápadně během příjemné masáže. Dopřejte mu pořádnou drbací porci lásky se speciální rukavicí. Zvířátko si ani nestihne všimnout, že je najednou čisté a odchlupené. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 38 Kč

Motorkářské rukavice

TOP 5 produktov z AliExpress #16

S rukavicemi ještě nekončíme, tentokrát ale z jiného soudku. Milovníci motorek vědí, že výbava a nové díly jsou potřeba každou chvilku, a není to zrovna levná záležitost. Naštěstí AliExpress myslí i na vás. Mrkněte na motorkářské rukavice za super cenu. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 111 Kč

Dětská pláštěnka

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Můžete si buď postesknout, že zase prší, anebo přijmout podzim takový, jaký je. S tím vám nejlíp pomůžou vaše děti. Vybavte je do deště veselou pláštěnkou a gumáky a vyražte společně vymést pár kaluží. Užijete si kopec legrace a odpoutáte se aspoň na chvilku od dospěláckých starostí. Hodnocení prodejce: 98,4 %.

Koupit na AliExpress za 141 Kč

Obraz Čtyři roční období

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Zavzpomínejte na jaro a léto a probuďte v sobě tvůrce. Zpestřete si podzim kreativními chvilkami a vyšijte si vlastní obraz! Ve výbavě najdete všechno, co budete k tvoření potřebovat. Že nevíte, jak na to? Ani tahle výmluva u nás neuspěje. Balení obsahuje návod, který vás vyšíváním obrazu provede krok po kroku. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 62 Kč

TIP: Slyšeli jste už o bleskových slevách? AliExpress Flash Deals trvají pouze 6 hodin, tak si pospěšte, ať vám žádná sleva neuteče.

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se