TOP 5 produktů z AliExpress #11

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Máte už letošní dovolenou za sebou? Nebo na ni ještě netrpělivě čekáte? Tak či onak, produkty z AliExpress sa vám budou hodit doma i v zahraničí, mrkněte na náš výběr týdne. :-)

V tomto dílu novinek z AliExpress jsme si přichystali něco pro rodiny s dětmi, cestovatele za dobrodružstvím i milovníky lenošení na pláži. Pohodlně se usaďte a nechejte se inspirovat pravidelnou Tipli dávkou z Číny.

Mini lékárnička

TOP produkty z AliExpress

Při cestování do zahraničí vás může potkat kromě nových zážitků i řada zdravotních problémů. Nenechte nic náhodě a připravte se na netradiční stravu, problémy s pitnou vodou nebo neznámý hmyz v předstihu s mini lékárničkou z AliExpress. Rozměr lékárničky je 18x13cm, vložte do ní to nejnutnější a vyražte na dovolenou bez obav. Pokud si chcete nákup lékárničky usnadnit, přepněte si jazyk, ať na vás mluví AliExpress česky. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 42 Kč

Sportovní lahev s rozprašovačem

TOP produkty z AliExpress

Největší vedra jsou sice za námi, ale pokud se ještě vydáte na dovolenou, tuhle vychytávku určitě oceníte. Lahev s rozprašovačem je ideální pro osvěžení na pláži, stejně dobře ale poslouží i při sportování. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 183 Kč

Voděodolná dětská plínka

TOP produkty z AliExpress

Nenechte si vodní radovánky pro sebe a vezměte k vodě v klidu i vaše nejmenší. O jejich pohodlí se postaráte s voděodolnými plýnkami z AliExpress. Po použití plýnky jednoduše vyperete v pračce a nebo ručně. Na výběr máte z 30 různých druhů, stačí si jen vybrat. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 86 Kč

Dámský top se zipem

TOP produkty z AliExpress

Do konce léta nás čeká ještě pár teplých týdnů. Užijte si letní topy se špagetovými ramínky do posledního dne. S tímto kouskem z AliExpress rozhodně chybu neuděláte. Vybrat si můžete ze 3 barevných kombinací. Která se líbí vám? Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Bojíte se, že vám oblečení nebude sedět? Reklamace na AliExpress jsou hračka

Koupit na AliExpress za 142 Kč

Dámský baťůžek

TOP produkty z AliExpress

Baťůžky jsou trendy už nějaký ten pátek. Skvěle doplní každý outfit a při jejich nošení nepřetěžujeme pouze jednu stranu zad. Navíc, co si budeme povídat, do baťůžku toho zkrátka naskládáme více než do běžných kabelek! Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 321 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se