TOP 5 produktů z AliExpress #10

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Chcete být v létě trendy, ale nechcete trávit hodiny v nákupních centrech? Máme pro vás řešení - nakupujte na internetu! A co víc? Vyzkoušejte nákupy ze zahraničí. A když v zahraničí, vsaďte rovnou na AliExpress. Tam totiž najdete všechno, co hledáte (ať už hledáte cokoliv).

Tak jako každý týden, přinášíme čerstvou dávku novinek z čínských regálů aneb Vychytávky z AliExpress jsou opět v plné polní!

Selfie tyč v pastelových barvách

TOP 5 produktov z AliExpress #10

Přiznejme si to, selfie fotky vládnou světu. Dobám "duck-face" (naštěstí) už dávno odzvonilo, trend selfie fotek ale zůstává! Vybavte se na zachycení zážitků stylovou selfie tyčí v pastelových barvách! Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 107 Kč

Plážový stan

TOP 5 produktov z AliExpress #10

Plážový stan! Ne, neděláme si srandu. Slunečníkům odzvonilo, plážím vládnou stany. Ne, vážně. Plážový stan je skvělé řešení pro ty z vás, kteří na dovolenou cestují s malými dětmi a potřebují je ochránit před ostrým sluncem a nebo jednoduše pro všechny, kteří chtějí strávit příjemný den na pláži a nechtějí po návratu vypadat jako humr. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 600 Kč

Dámská sukně s vysokým pasem

TOP 5 produktov z AliExpress #10

Patříte mezi šťastlivky s vosím pasem? Tak to by ve vašem šatníku neměla chybět sukně s vysokým pasem. Třeba taková jako je tahle z AliExpress? Ano, přesně tahle! Vybírat oblečení na AliExpress je hračka. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 234 Kč

Šatičky pro malé holčičky

TOP 5 produktov z AliExpress #10

Potřebuje vaše malá nové šatičky? Nevyhazujte peníze z okna v tuzemských obchodech a mrkněte na AliExpress. Zaručujeme vám, že z nabídky si vyberete a navíc ušetříte! Abychom vám ulehčili práci, vybrali jsme tyto kouzelné šatičky pro malé princezny. Na výběr máte ze 4 variant, výběr necháme na vás. Hodnocení prodejce: 4,7 z 5.

Koupit na AliExpress za 158 Kč

Zahradní hadice

TOP 5 produktov z AliExpress #10

Na AliExpress nechybí ani sekce pro dům a zahradu. Pro tento týden představujeme flexibilní zahradní hadici s extrémně nízkou hmotností. Zapomeňte na věčné vlečení hadice, zauzlení, prasknutí. No prostě.. vy ji ještě nemáte? AliExpress recenze prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 170 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se