TOP 5 produktů na AliExpressu

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress  |  Nakupování 10. 11. 2021

Známé čínské internetové tržiště AliExpress sdružuje tisíce prodejců, nabízí miliony produktů a ceny zboží se často drží pod bodem mrazu. Prohlédněte si výběr TOP produktů a ušetřete na svých nákupech.

Pro tento týden jsme si pro Vás připravili výběr TOP 5 produktů, které lze pořídit za výhodnou cenu na AliExpressu. AliExpress je známý čínský gigant, kde vybrané produkty koupíte opravdu levně. Pozor! Nízká cena zboží neznamená, že kupujete nekvalitu! Na AliExpressu seženete produkty vysoké kvality, ale také opravdu nekvalitní zboží. Při výběru vždy sledujte AliExpress zkušenosti s konkrétním prodejcem. Pokud hodnocení klesne pod 90 %, rychle pryč!

Teď už se ale pohodlně usaďte a prohlédněte si naši nabídku TOP produktů.

1. Ochranné sklo pro iPhone

Aliexpress - ochranné sklo na iPhone

Pokud jste vlastníkem iPhone 4-7 určitě oceníte tento praktický doplněk, který Váš telefon ochrání před případným “úrazem”. Folie je vyrobena ze speciálního skla, který váš telefon ochrání před poškrábáním či poškozením pádem.

Koupit za 22 Kč

2. Prstýnek s kamínky

Aliexpress - prstýnek s kamínkem

Po čem tajně touží každá žena? No přeci po elegantním prstenu, který dává na obdiv světu. Vybíráte partnerce dáreček k narozeninám, svátku nebo snad už přemýšlíte o Valentýnu? S tímto kouskem rozhodně chybu neuděláte.

Koupit za 74 Kč

3. Dámská mini kabelka

Aliexpress - dámská mini kabelka

Módní a praktická mini kabelka přes rameno. Skvělá jako doplněk na denní i večerní nošení.

Koupit za 169 Kč

4. Nanopodložka do auta

Aliexpress - nano podložka

Nanopodložka je nenahraditelný pomocník, kterého oceníte převážně na cestách autem. Díky speciálnímu povrchu drží vše, co na ni odložíte. Zapadlým mobilům pod sedadlem odzvonilo!

Koupit za 18 Kč

5. LED svítidlo

Aliexpress - LED svítidlo

Led noční světlo ocení nejen ti, kteří se bojí tmy. Vhodné pro osvětlení schodů či prostoru, kde není možné použít klasická světla. Vhodné také jako orientační osvětlení. Pořiďte si toto svítidlo a už nikdy nešmátrejte ve tmě.

Koupit za 49 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se