TOP 10 tipů na relaxační pobyty

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Utečte pracovním povinnostem – aspoň na pár dní. Nemusíte se rovnou vydat na 14denní dovolenou do Chorvatska, abyste si odpočinuli. Stačí i prodloužený víkend za humny. Kam vyrazíte?

Díky slevovým portálům jsou u nás stále populárnější několikadenní odpočinkové pobyty. Můžete s partnerem vyrazit na romantický víkend do lázní nebo s nejlepší kamarádkou na ochutnávku vín na jižní Moravu. Je jen na vás, jaký typ pobytu se vám zalíbí.

Pobyty pro dva

Jen vy a vaše drahá polovička. Užijte si přítomnost toho druhého a nenechte se ničím rušit. Nebo vám snad pouhých pár dní nestačí? Vyrazte se svou láskou na pořádnou romantickou dovolenou.

Vyrazte na odpočinkový pobyt. A za hubičku! 1

Pobyt pro dva v Luhačovicích (od 2 790 Kč, SlevaDne), Pobyt pro dva v Novém Boru (3 990 Kč, Klido.cz)

Wellness pobyty

Naložit se do vířivky nebo se pořádně vypotit v sauně. Wellness pobyty jsou ideální, pokud ze potřebujete setřást stres pracovního života. Uvolníte se a všechny starosti hodíte za hlavu. Alespoň na pár dní.

Vyrazte na odpočinkový pobyt. A za hubičku! 2

Wellness pobyt v Maďarsku (od 5 990 Kč, SlevaDne), Wellness pobyt v Beskydech (od 2 999 Kč, SlevaDne)

Lázeňské pobyty

Pořádně se odpočiňte! Svěřte se do rukou skutečných profesionálů a nechte se hýčkat v lázních. Jaké lázně vás lákají nejvíce – Františkovy lázně nebo lázně Mšené?

Vyrazte na odpočinkový pobyt. A za hubičku! 3

Lázeňský pobyt v Karlových Varech (3 990 Kč, Slevoking), Lázeňský pobyt v Poděbradech (od 2 790 Kč, SlevaDne)

Víkendové pobyty

Vzít si dovolenou v práci holt vždy nejde. Ale nevadí! Vyrazte hned v pátek odpoledne a prožijte krásný víkendový pobyt. Zážitek přece nemusí trvat dlouho, abyste si ho vychutnali!

Vyrazte na odpočinkový pobyt. A za hubičku! 4

Víkend v pivních lázních (5 220 Kč, Allegira – Firma na zážitky), Víkend pod Ještědem (5 999 Kč, Allegira – Firma na zážitky)

Pobyty pro seniory

Udělejte radost rodičům a dopřejte jim zážitek. Prodloužené víkendy a lázeňské pobyty pro seniory dnes letí a vaši milí si to jistě dosytosti užijí!

Vyrazte na odpočinkový pobyt. A za hubičku! 5

Víkend pro seniory v Mšené (7 270 Kč, Allegira – Firma na zážitky), Pobyt pro seniory (5 980 Kč, Allegira – Firma na zážitky)

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Slever, SlevaDne, pepa.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se