Tipy z Číny #3

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Na čínských e-shopech vždy najdete něco nového - a rozhodně se nemusíte bát, že by vás začaly nudit! Pokud se ale nevyžíváte v nikdy nekončícím hledání zajímavých produktů, vsaďte na naše TOP tipy!

Netravte hodiny hledáním v nekonečné nabídce čínských obchodů - od toho jsme tu my! V našem seriálu Tipy z Číny, vám pravidelně představujeme ty nejlepší produkty, jaké na čínských e-shopech můžete najít. Tak jdeme na to!

Dámské krajkové šaty

Tipy z Číny

Jaro už pomalu klepe na dveře a tak je ten pravý čas osvěžit šatník - vyberte si kousek, ve kterém zazáříte! Ať už půjdete na večeři s miláčkem nebo na večírek s kamarádkami - v těchto romantických romantických šatech vás zaručeně nikdo nepřehlédne. Vyberte si z něžné modré, vyzývavé červené nebo sexy černé.

Hodnocení prodejce: 95,3 %.

Koupit na AliExpress za 168 Kč

Dlouhotrvající matná rtěnka

Tipy z Číny

Chcete zvýraznit své rty a udělat je ještě neodolatelnějšími? Máme pro vás skvělé řešení! Vyberte si z těchto 12 odstínů dlouhotrvajících a voděodolných rtěnek. Zaručujeme vám, že v této široké paletě barev si tu pravou vybere každá z vás.

Hodnocení prodejce: 95,7 %.

Koupit na AliExpress za 25 Kč

Barevný svítící polštářek

Tipi z Číny #1

Rádi svoji domácnost zútulňujete netradičními prvky? Milujete barevné a veselé motivy? Tak je tento polštářek právě pro vás. Tuto originální a svítíci hvězdičku si určitě zamilujete vy i vaše děti. Na výběr je hned v několika barevných provedení.

Hodnocení prodejce: 97,9 %.

Koupit na AliExpress za 174 Kč

Sportovní rukavice na kolo či motorku

Tipy z Číny #1

I když nám sníh pomalu taje a sluneční paprsky hřejí každý den o něco silněji, nenechme se oklamat - počasí je stále mrazivé. Pro milovníky jízdního kola či motorky tento kousek vřele doporučujeme. Voděodolné sportovní rukavice vás skvěle zahřejí za každé situace.

Hodnocení prodejce: 98,1 %.

Koupit na AliExpress za 98 Kč

Ženský sportovní top

Tipy z Číny #1

Jste sportovkyně tělem i duší? Trávíte ráda čas v posilovně nebo si ráda zajdete jen tak zaběhat do přírody? Chcete vypadat skvěle za každé okolnosti? S tímto sportovním topem budete nejen dobře vypadat, ale budete se v něm dobře i cítit. Užijte si váš trénink a připadejte si jako královna posilovny! :-)

Hodnocení prodejce: 93,3 %.

Koupit na AliExpress za 89 Kč

Nakupujete na AliExpress často? Objednali jste si produkt, o který se s námi chcete podělit? Zajímá vás konkrétní produkt či kategorie? Napište nám do diskuze a příští článek může být ušitý na míru právě vám. :-)

A za odměnu jsme si pro vás připravili článek o tom, kdy a jak platíte na AliExpress clo a dph?

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se