Tipy z Číny #13

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Potřebujete nové rukavice na zahradu, stylové letní šaty nebo obleček pro vašeho malého raubíře? Tak to jste tady správně! Všechno seženete v dnešních Tipech z Číny :-)

Jako každý týden představujeme TOP 5 zajímavých produktů, které nás na AliExpress dostaly do kolen.

Námořnické dámské šaty

Tipy z Číny #11

Už jste to slyšeli? Trendem letošního léta jsou outfity s volánky! Že v šatníku žádný volánkový kousek ještě nemáte? Je na čase to změnit! Můžete začít s těmito letními šaty z AliExpress. Hodnocení predajce: 97,9 %.

Koupit na Aliexpress za 373 Kč

Dámské lesklé lodičky

Tipy z Číny #11

V jednoduchosti je krása! Černé lodičky jsou základem každého dámského šatníku. Obujte je k džínům, sukni, šatům a během chvilky je z vás dáma na úrovni. Hodnocení prodejce: 98,9 %.

Koupit na Aliexpress za 1 218 Kč

Zahradní rukavice

Tipy z Číny #11

Jarní práce na zahradě jsou v plném proudu. Krásná zahrada je jedna věc, ale udržujte krásné i vaše ruce. Vsaďte na tyto záhradní rukavice. V balíčku vám dorazí 10 nástavců na prsty, s kterými můžete sázet zeleninku nebo upravovat hlínu jedna báseň. Hodncoení prodejce: 97,4 %.

Koupit na Aliexpress za 46 Kč

Dokonale čisté skleničky

Tipy z Číny #11

Z čištění dlouhých skleniček už nemusíte mít vrásky na čele. S touto praktickou houbičkou vyčistíte vínové, skleněné i keramické skleničky vcukuletu. Hodnocení prodejce: 97,4 %.

Koupit na Aliexpress za 24,3 Kč

Dětský Minnie set

Tipy z Číny #11

Postavička Minnie je na dětském oblečení zkrátka nesmrtelná. Dětský set Minnie si můžete vybrat ve 2 variantách - pro děvčátko nebo pro chlapce. Hodnocení prodejce: 97,4 %. Hledáte inspiraci pro oblečení pro děti? Doporučujeme náš Jarní speciál.

Koupit na Aliexpress za 132 Kč

Dnešní dávka inspirace z Číny vám nestačila? Omrkněte další skvělé vychytávky, které jsme pro vás objevili v minulých dílech Tipech z Číny.

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se