Tipy z Číny #10

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

V čínských internetových obchodech najdete věci, o kterých se vám ani nesnilo. Nevěříte? Přesvědčíme vás výběrem produktů v dnešním dílu! Sledujte naši pravidelnou rubriku, a ty nejlepší výrobky vám už nikdy neutečou.

Dnešný článek je zaměřený na oblíbený Aliexpress. Kde jinde najdete tolik zajímavých produktů, které vám bude každý závidět? Pusťte se do čtení a nechejte se inspirovat AliExpress tipy :-)

Semínka duhových rajčat

Tipy z Číny #8

Fialová rajčátka jsme už vyzkoušeli. Ale co to, oni existují i duhové? To budou sousedi koukat! Vypěstujte si zelená, modrá, červená či fialová rajčátka. Ano, standardy BIO potravin nesplňují, ale ochutnat je přeci musíme! :-) Hodnocení prodejce: 94,1 %.

Koupit na Aliexpress za 12 Kč

Cyklistické brýle

Tipy z Číny #8

Cyklistická sezóna už klepe na dveře. Někteří už svoje milované dopravní prostředky vytáhli, jiní na tu správnou chvilku ještě čekají. Tak či onak, kvalitní cyklistické brýle sa vám budou hodit. Tyto jsou lehké, tenké a především ochrání před UV zářením. Hodnocení prodejce: 94,1 %.

Koupit na Aliexpress za 37 Kč

Duhové chryzantémy

Tipy z Číny #8

Na jaře to má barvami jen hýřit! A co se týká záhrady, platí to dvojnásobně. Zasaďte si tyto duhové chryzantémy, které se za každých okolností postarají o zlepšení nálady. Hodnocení prodejce: 97 %.

Koupit na Aliexpress za 11 Kč

Černá pleťová maska

Tipy z Číny #8

Trápí vás černé tečky a nebo jiné nedokonalosti? Určitě vyzkoušejte tuto černou pleťovou masku. Jednoduše se aplikuje, k pokožce je jemná a výsledky jsou zázračné! Hodnocení prodejce: 96,5 %.

Koupit na Aliexpress za 45 Kč

Forma na lívance

Tipy z Číny #8

Překvapte svoji polovičku chutnými lívanci! S touto praktickou formou to bude hračka. Stačí ji umístit na pánvičku a nalít do ní připravené těsto. A hle! Skvělá snídaně je na světe. AliExpress recenze prodejce: 96,4 %.

Koupit na Aliexpress za 108 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se