Tipy z AliExpress - 5 TOP kousků na zimní dovolenou

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Přichází nejoblíbenější část roku všech nadšených lyžařů, snowboarďáků a dalších milovníků sněžných radovánek. Září vám oči a už se vidíte na svahu? Nenechte tu záři vyhasnout při pohledu na ceny za nové doplňky do zimní výbavy. Existuje přece AliExpress.

Těšíte se na zimní dovolenou na horách víc než na Vánoce? Právě pro vás tu máme lyžařský speciál s 5 super kousky, se kterými nejen že uděláte na svahu parádu, ale jsou zároveň praktické a nápadité. A jak je na AliExpress zvykem - pořídíte je minimálně za polovinu ceny oproti tuzemským prodejnám.

Dětský zimní set - bunda a oteplováky

Tipy z AliExpress

Zimní set pro klid v duši všech rodičů, jejichž dětem nedělá problém řádit ve sněhu dlouhé hodiny. Pod tuhle bundu s kapucí, šálou a oteplováky se voda, sníh ani mráz nedostane. Vybírejte z 5 barevných variant pro kluky i holky od 2 do 4 let. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 737 Kč

Obal nejen na snowboard

Tipy z AliExpress

Minimalismus žije. I na horách. Tento vychytaný obal na snowboard nebo lyže pojme kromě jednoho či dvou prkýnek zároveň i boty, helmu, brýle, oblečení a další nutné doplňky. Mějte vše pohromadě a nevláčejte se zbytečně se třemi zavazadly. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 2 385 Kč

Lyžařské ponožky

Tipy z AliExpress

Pohodlí při celodenním lyžování závisí na mnoha faktorech, ale jeden z nich můžete rovnou odbourat, pokud si do bot obléknete kvalitní funkční ponožky. Tohle jsou ony. Vašeho srdce a nohou šampionky. Vysoké, prodyšné, hřejivé. Hodnocení prodejce: 4,7 z 5.

Koupit na AliExpress za 152 Kč

Nafukovací sněžný kluzák

Tipy z AliExpress

Co takhle si místo sáněk osedlat plameňáka nebo jednorožce? Poslouží i jako extra pohodlné odpočívadlo - zaparkujte vedle baru na svahu a nachytejte trochu zimního bronzu. Horká čokoláda i legendární bombardino budou chutnat zase o kousek jinak. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 500 Kč

Voděodolné rukavice na lyže nebo snowboard

Tipy z AliExpress

Ruce v teple díky funkčním rukavicím jsou rozhodně jedním z faktorů, které jsme zmínili výše u ponožek. Třeba takoví snowboarďáčtí začátečníci o tom vědí své... Za málo peněz hodně muziky a tepla ve čtyřech barevných provedeních. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 292 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se