Tipy z AliExpress - 5 pomocníků pro vaše předsevzetí

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Ať chceme nebo se tomu bráníme zuby nehty, nový rok svádí k novým začátkům. Můžeme nad sebou mávnout rukou, že stejně žádné předsevzetí nedodržíme, anebo se můžeme aspoň pokusit. Mrkněte na produkty z AliExpress, které vás v tom nenechají samotné.

Vítáme vás v novém roce! Konečně máme opět příležitost stát se krásnějšími, hubenějšími, bohatšími, šťastnějšími... A aby nám to všechno vydrželo déle než jednu dvanáctinu roku, rozhodli jsme se věnovat dnešní díl těm produktům z AliExpress, které nás nenechají ve štychu a pomohou nám naše touhy zdárně nastartovat.

Kasička - prasátko

AliExpress tipy

Rozhodli jste se šetřit průběžně, nejen týden před výplatou? Nemusíte to pojmout nijak drasticky. Pro začátek nakrmte prasátko každý týden třeba padesátikorunou. To vám koncem roku hodí slušný příspěvek na vánoční dárky. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 211 Kč

Dámské boty na běhání

AliExpress tipy

Jakmile nějakému sportu naplno propadnete, tělo si snadno zvykne a bude po vás pohyb vyžadovat. Nejtěžší je ale začít. Nebojte se zapojit trochu vnější motivace a udělejte první krok - třeba právě v těchto stylových běžeckých botách. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 375 Kč

Relaxační omalovánky

AliExpress tipy

Naordinovali jste si na příští rok víc klidu a relaxu? Probuďte v sobě umělce a odpočiňte si u omalovánek (nejen) pro dospělé. V ceně jsou celkem čtyři kousky. Vydáte se na průzkum oceánu a říše divů, budete cestovat časem a světem okouzlujících mandal. Hodnocení prodejce: 4,7 z 5.

Koupit na AliExpress za 119 Kč

Krabičky na jídlo

AliExpress tipy

Ať už je vaším cílem zhubnout nebo přibrat, pravidla jsou vcelku podobná. Jíst pravidelně a kvalitně. Připravte si zdravou svačinu do roztomilé krabičky a zamezte tak nájezdům na školní bufet či pracovní kantýnu plnou kalorických lákadel. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 165 Kč

Minimalistické hodinky pro muže i ženy

AliExpress tipy

Nemáte čas? Darujte si ho. Pořiďte si hodinky v minimalistickém stylu - pomohou vám dohlédnout na to, abyste příští rok trávili míň času nepodstatnými malichernostmi a věnovali ho raději lidem, které máte rádi, a činnostem, které vás naplňují. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 149 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se