Tipy na zážitky pro muže: adrenalinové i netradiční

Tipy k nákupuDovolená a cestování  |  Zážitky 5. 11. 2021

Pokud přemýšlíte, jaký zážitek koupit svému tátovi, synovi, kamarádovi nebo partnerovi, jste tu na správném místě. V našem článku naleznete hned několik skvělých tipů právě na zážitky pro muže.

Výběr je velmi různorodý, od čistě adrenalinových zážitků jako je bungee jumping, přes klasiku v podobě projížďky sporťákem, až po poměrně netradiční kurzy vaření. Jako bonus můžete u každého zážitku využít výhodný cashback.

Jaké jsou druhy zážitků pro muže

Variant a možností v oblasti zážitků pro muže je opravdu nepřeberná spousta. Jejich množství je v podstatě ohraničené jenom fantazií.

Často pořizované zážitky jsou ty spojené se zvýšenou hladinou adrenalinu v krvi. Mezi adrenalinové zážitky pro muže se řadí například bungee jumping nebo skok z letadla.

skydiving

Hodně mužů také ocení projížďku silným automobilem, ať už na okruhu nebo v terénu. Poslední velkou skupinou jsou sportovní zážitky jako je sjezd divoké řeky nebo přechod pohoří.

To jsou asi tři největší oblasti, ale existuje i řada dalších zážitků, které se nedají do těchto tří skupin zařadit.

5 tipů na zážitky pro muže

Podívejte se na náš výběr 5 skvělých zážitků pro muže. Vybírali jsme z několika různých oblastí, aby se dostalo na muže s různými zálibami. Najdete tu klasickou jízdu silným autem, pilotování letadla, výlet do hor, kurzy vaření i bungee jumping. Ať už hledáte zážitky pro muže k narozeninám nebo třeba k Vánocům, určitě si zde vyberete.

Projížďka sporťákem nebo off-roadem

Muži byli vždy přitahování silnými automobily. Přes portál zážitky.cz lze vyzkoušet hned několik druhů automobilových zážitků. Můžete zkusit například jízdu offroadem nebo na čtyřkolce v terénu.

Pokud chcete něco rychlejšího, zkuste nějaký supersport – třeba Ferrari nebo Ford Mustang. Pro opravdové závodníky je navíc připraven i závodní monopost. Pro všechny je k dispozici 8% cashback.

Přejít na automobilové zážitky »
Ferrari

TIP: Pokud si chcete půjčit silné auto na delší dobu zkuste Rentalcars.com. V nabídce najdete sporťáky i SUV. Přes Tipli získáte 5% cashback.

Pilotem na zkoušku

Letadlo

Komu nestačí auta a nechce se držet při zemi, ten může rovnou pilotovat letadlo! V nabídce firmy zážitky.cz je hned několik různých variant pilotování. Můžete si vyzkoušet ovládat větroň nebo vrtulník.

Dokonce je možné okusit i práci pilotů dopravních letadel a stíhaček F-16. Sice jenom na simulátoru, ale na to kvůli všemu tomu vzrušení rychle zapomenete. Opět počítejte s 8% cashbackem.

Přejít na vzdušné zážitky »

Adrenalinová dovolená v horách

Pokud obdarovaný muž miluje dobrodružství v přírodě, mohla by ho zaujmout nabídka cestovní kanceláře Just Away. Ta nabízí celou řadu zájezdů do nádherných hor v Rakousku, Švýcarsku nebo Slovensku.

Kromě pěší turistiky, tam lze provozovat jízdu na horském kole nebo sjezd divoké řeky, co si jen budete přát. Na všechny zájezdy díky nám získáte 3,5% cashback.

Přejít na zážitky v horách »
Hory

Myslete na své bezpečí

Jedete na dovolenou? Pak nezapomeňte na cestovní pojištění. Na Tipli ho sjednáte už od 7 kč za den a jde jednoznačně o dobře investované peníze, protože vám může ušetřit v různých případech obrovské částky. Stačí dvě minutky a máte hotovo.

Chci výhodné cestovní pojištění »

Kurzy vaření

Melrose M18

Nejen konzumace potravin, ale i vaření může být nezapomenutelné. Možná se tento kurz řadí mezi netradiční zážitky pro muže, ale výhodou je, že ho lze později prakticky využít!

Díky Chefparade se může každý muž naučit, jak správně udělat steak či suši. Skrze Tipli navíc se 7,5% cashbackem.

Přejít na kurzy vaření »

Bungee jumping

Adrenalinová klasika pro odvážné. V nabídce portálu zážitky.cz je k dispozici hned několik variant. Skok z věže i jeřábu. Klasicky i „na houpačku“. Samostatně i ve dvojici.

Poslední varianta je vhodná zejména pro páry, které chtějí utužit svůj vztah. Ať už si vyberete jakoukoliv variantu, přes Tipli získáte 8% cashback.

Přejít na bungee jumping »
Bungee jumping

TIP: Hledáte ideální dárek pro svou partnerku? Mrkněte na ty nejlepší tipy na zážitky pro ženy.

Tipy na "fyzické" dárky pro muže

Chcete koupit dárek svému tátovi, bráchovi nebo manželovi, ale víte, že by zážitek neocenil? Využijte širokou nabídku našich internetových obchodů a kupte mu například notebook nebo vrtačku! Můžete zkusit třeba:

Prohlédnout další obchody »

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Lastminute.com, Zážitky.cz, Chefparade,

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se