Tipy na vánoční dárky – pro tatínky

Tipy k nákupuOstatní 10. 11. 2021

Tentokrát vymýšlíme dárky pro naše tatínky - čím obdarujete toho svého? Už máte vymyšleno nebo stále váháte? Koupit lahvinku dobrého vína nebo třeba doutníček? Omrkněte naše tipy a inspirujte se.

Všude shon a zmatek, obchody plné vášnivých nakupujících, na náměstích voní punč a svítí vánoční světýlka - cítíte to kouzlo Vánoc? My tedy rozhodně. A protože nakupování dárků ještě zdaleka není u konce, rozhodli jsme se tentokrát pomoci, pokud stále ještě tápete, s dárky pro vaše milované tatínky.

Pro vášnivé rybáře

Někdo by řekl, že největší relax je u vody při chytání ryb - patří váš tatínek k nim? Pak mu určitě uděláte radost nákupem na Chyť a pusť. Nemusíte být na slovo vzatí odborníci - každý rybář ocení třeba pohodlné křesílko nebo prostornou síť na všechny ty macky!

chyť a pusť

Pro sportovce v kondici

Potrpí si váš tatínek na udržování zdravého ducha ve zdravém těle? Udělejte mu radost sportovní pomůckou nebo vhodným oblečením - pokud mu totiž v ranním běhu nezabrání ani sníh a mráz, je třeba, aby se teple oblékl. Vybírat můžete z celé řady specialozovaných obchodů - od inSPORTline přes Sporty až po SportObchod.cz.

insportline

Pro mlsné jazýčky

Možná váš tatínek v jednom kuse krouží v kuchyni jako žralok a hledá, co by ukořistil. Potrpí si na sklenku dobrého vína? Udělejte ho zásoby na VínoVýhodně.cz. Nebo si potrpí na zdravé uždibování kvalitních potravin a nespokojí se jen tak s něčím? Sestavte mu dárkový koš z bioproduktů na Bioma.cz - a už nikdy nebude nic jiného chtít jíst.

vinovyhodně

Dopřejte mu oddech

Možná chce váš tatínek utéct stresu kolem Vánoc - dopřejte mu zaslouženou dovolenou. Odpočinkové wellness nebo poznávací prodloužený víkend ve vinném sklípku (a můžete s ním poslat i maminku)? To a mnohem více můžete koupit například na serverech Slever, Travelist nebo Hyperslevy.cz.

hyperslevy

Stále nevíte a tápete? Pak můžete ještě zkusit vybírat z pestré nabídky zboží, které vám nabízí ověřený internetový obchod Kasa.cz. Mají snad úplně vše! Tatínkové jistě ocení hlavně bohatý výběr elektroniky a televizí.

Strefili jsme se do černého? Snad ano - podělte se s námi v diskuzi o vaše tipy.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se