Tipy na vánoční dárky – pro maminky

Tipy k nákupuRodiče a děti 10. 11. 2021

Co letos přinese Ježíšek mamince? Ještě tápete, co dát pod stromeček? Už nemusíte, máme pro vás pár tipů! Inspirujte se naší nabídkou a potěšte svoji maminku tím pravým vánočním dárkem.

Ze všech koutů již zní vánoční koledy, obchodní centra se blýskají třpytivými ozdobami a v některých městech se již na vánočních trzích linou vůně svařeného vína a trdelníků. Jak se dříve zpívalo v reklamách na Coca Colu, Vánoce jsou tady. A neodmyslitelně k nim patří i obdarovávání rodiny, příbuzných a přátel. A abychom vám trochu usnadnili nákupy, připravili jsme seriál, který vám pomůže zjistit, jaké dárky udělají vašim milovaným největší radost. Začneme s našimi drahými maminkami.

Pro každou krásnou ženu

Každá žena bez rozdílu věku a zálib se chce především sama sobě líbit – a to i když vy ji vidíte jako svou maminku. Ani ji totiž rozhodně neurazíte vhodnou kosmetikou. Netroufáte si na výběr dekorativní kosmetiky, protože nevíte, jak se správně trefit do jejího vkusu? A co třeba dát dohromady dárkový balíček z jemných krémů nebo přípravků do koupele? Vyberte si to pravé na Douglas, Prozdraví.cz nebo Krása.cz – s krásnou mašlí bude každý dárek vypadat báječně.

Douglas - Vánoce

Od hlavy k patě

Potrpí si vaše maminka na hezké oblečení a módní doplňky? Za každých okolností jí kabelka ladí s botami a má šmrnc, ať už vyráží do práce či s kamarádkami na kávu? Kupte jí hezkou kabelku, šálu do chladných měsíců nebo výbavu na tuhou zimu – od rukavic po čepice. Vybírat můžete v obchodech Baťa, Answear nebo Zoot.

Baťa - Vánoce

Domov, sladký domov

Nebo si vaše maminka více než na cokoli jiného potrpí na zvelebování interiéru? Je rozená hostitelka a ráda má vše uspořádané tip ťop, když má přijít rodina na velké setkání? Udělejte jí radost doplňkem do domácnosti nebo dekorací do interiéru. Od elegantních skleniček na víno přes stylové nástěnné hodiny až po vkusné osvětlení. Podívejte se na nabídky Tchibo, I-domácípotřeby.cz nebo 4home.

Tchibo - Vánoce

Dopřejte jí odpočinek

Možná by si vaše maminka zasloužila pořádnou dovolenou – ať už odpočinkové wellness nebo poznávací prodloužený víkend do některé z evropských metropolí. To a mnohem více můžete koupit například na portálech Slever, Travelist nebo Klido.cz a dopřát jí odpočinek, jaký si zaslouží.

Slever - Vánoce

Vnukli jsme vám nápad? Doufáme, že ano – a kdybyste měli vlastní neotřelé tipy na skvělé dárky, podělte se o ně s námi v diskuzi.

Související obchody

Kasa.cz, ZOOT, Douglas, Mall.cz, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se