Tipy na vánoční dárky pro děti

Tipy k nákupuVánoce  |  Ostatní 28. 4. 2022

V našem vánočním speciálu nemůžeme zapomenout na děti. Právě ony totiž prožívají Vánoce úplně nejvíce. Tak buďte tím nejlepším Ježíškem a připravte jim nezapomenutelný Štědrý večer. S našimi tipy to hravě zvládnete.

Vánoce zkrátka patří dětem. Právě jim tak často chceme udělat tu největší radost. S nákupem dárků naštěstí často pomáhají seznamy přání, které děti rok co rok sepisují.

Ale co když dopis pečlivě umístěný za okno odnesl vítr (nebo snad Ježíšek)? A co když je jedinou položkou seznamu živý jednorožec nebo jiné přání, které nejste schopni splnit?

V takovém případě přicházejí na řadu vlastní nápady. Pokud žádné nemáte, nezoufejte. Ještě jsme tady my. Pro všechny případy jsme pro vás sepsali pár tipů, se kterými téměř nikdy nešlápnete vedle.

I nákupy vánočních dárků pro děti mohou být výhodnější a bez stresu. Stačí jen nakupovat přes internet, z pohodlí domova. Ideálně ještě přes svůj účet na Tipli. Jedině tak můžete využít cashback nebo slevové kupóny.

Tipy na vánoční dárky ze světa hraček

Hračky jsou samozřejmě tím, na co se děti těší nejvíce. A výběr je zde opravdu pestrý. Kromě tradičních autíček a panenek jsou to i skoro opravdoví domácí mazlíčci, propracovaní roboti nebo další technologické zázraky. Dětské hračky jsou zkrátka kategorií, u níž se fantazii meze opravdu nekladou.

Dárky pro děti

    Kde sehnat ty nejlepší dětské hračky?

  • Alza.cz - na Alze už dávno nenakoupíte pouze elektroniku; do jejich sortimentu byla zařazena celá řada dalších produktů, a to včetně dětských hraček
  • Feedo.cz - tady nakoupíte vše od chrastítek pro ty nejmenší až po zajímavé stavebnice; kromě toho Feedo.cz nabízí i oblečení, drogerii nebo třeba dětskou výživu
  • Bambule - opravdové dětské království, jehož produkty udělají vašim dětem pořádnou radost

Knihy jako nejlepší vánoční dárky pro děti

Ač možná pod stromečkem nesklidí ten největší úspěch, knihy mezi nejlepší vánoční dárky pro děti neodmyslitelně patří. Mohou se z nich zábavnou formou mnohé naučit. A uvidíte sami, že chvíle strávené společným listováním v obrázkových, pohádkových i jiných knihách se stanou těmi úplně nejlepšími.

Dárky pro děti

    Nákup knih přes internet

  • Bux.cz - vybírejte z více než 55 000 knih pro malé i velké; tady bez problémů zazásobíte četbou celou rodinu
  • Martinus.cz - dalším z oblíbených internetových knihkupectví je i Martinus, v jehož nabídce rovněž naleznete tisíce nejrůznějších knižních titulů

Se stolní hrou zařijete spoustu zábavy

Podobný efekt jako knihy mají i stolní hry. Ty jsou určeny pro trochu větší děti, ve kterých probouzejí kreativitu. Navíc zaměstnají a pobaví celou rodinu. Mezi velmi populární stolní hry patří třeba dětské Activity, AZ kvíz nebo Monopoly.

Dárky pro děti

    Online nákup stolních her

  • Kasa.cz - jeden z největších internetových obchodů, jehož sortiment zahrnuje nejen dětské stolní hry, ale také elektroniku, kosmetické produkty nebo chovatelské potřeby
  • Pompo - širokou nabídku dětských her a hraček představuje i tolik oblíbené Pompo

Měkké dárky pro děti? Ocení je spíše malé parádnice

Dětem občas udělají radost i tolik nepopulární měkké dárky. To platí zejména pro malé slečny, které ocení každý módní kousek. Aby se podobný efekt dostavil i u kluků, stačí zvolit dětské oblečení s motivy filmových superhrdinů. Poté jsou ochotni přijmout i jindy nudné čepice, mikiny a další kusy oděvu.

Dárky pro děti

    Kde nakoupit dětskou módu?

  • Prodeti.cz - tady najdete kompletní výbavu pro děti každého věku; nakupovat můžete oblečení, obuv, dětské kočárky nebo třeba výbavu do pokoje
  • ZOOT - i svým dětem můžete objednat radost; oblíbený ZOOT totiž nabízí i oblečení pro holky a kluky
  • BonPrix - tady můžete rovněž nakupovat módu pro celou rodinu; BonPrix má vlastní kolekci oblečení pro děti každého věku

Co pro teenagery?

Pokud i u vás nastala ta chvíle, kdy autíčkem nebo panenkou neohromíte, je načase přejít k jinému typu dárků. Zavděčit se puberťákovi, to je často téměř nadlidský úkol. I tady se ale určitě něco najde. Jen musíte počítat s tím, že s věkem vašich dětí se zvyšují i jejich nároky.

Nikdy nic nezkazíte třeba novým mobilem, počítačem, videohrou nebo televizí do jejich dětského pokoje. Mezi aktuální trendy patří také chytré hodinky, drony nebo brýle pro virtuální realitu.

Dárky pro děti

    Kam pro kvalitní elektroniku?

  • Mall.cz - Mall je obrovskou nákupní galerií, kde seženete nejen kvalitní elektroniku, ale i celou řadu dalších produktů
  • Euronics - u Euronics najdete kvalitní elektroniku za velmi příznivé ceny
  • Smarty CZ - cenově dostupné smartphony i tablety od těch nejoblíbenějších značek najdete také na Smarty.cz

Související obchody

Smarty, Proděti.cz, Kasa.cz, ZOOT, Euronics, Bonprix, Mall.cz, Bux.cz, Feedo, Pidilidi

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se