Tipy na romantické pobyty pro dva

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Jen si to představte. Slabá záře svíček, vana plná pěny, relaxační hudba a vy s partnerem koketujete nad lahví vína… Snění je krásná věc, ale ještě lepší je, když se sny stanou skutečností. Zapomeňte na každodenní starosti a věnujte si s partnerem to nejdůležitější - čas pro sebe.

Každodenní stres se projeví nejen na našem zdraví a psychické pohodě, ale také na našem vztahu. Udělejte si s partnerem chvilku pro sebe a vyražte za romantikou a pohodou na prodloužený víkend. Stále váháte? Prohlédněte si naše nabídky a garantujeme vám, že kufry budete mít sbalené do 5 minut! :-)

Romantika na zámku

Sníte o životě na zámku? Chtěla byste se na jeden den stát princeznou? Vaše přání je nám rozkazem. Ale pozor! Měkoučké postele jsou extrémně nebezpečné! Hrozí, že vás z nich už nikdo nedostane.

Tipy na romantické pobyty pro dva Tipy na romantické pobyty pro dva_2

Privátní wellness

Nazouváte si hotelové botky. Oblékáte župan. A už se vyhříváte ve finské sauně. Po sauně přichází na řadu knížka v relax zóně. Bolí vás oči? Zdřímněte si. Vždyť nic nemusíte. Užijte si klid a nekonečnou pohodu.

Tipy na romantické pobyty pro dva_3 Tipy na romantické pobyty pro dva_4

Za romantikou do Itálie

Benátky jsou považovány za nejromantičtější město na světe. Nechte se jím okouzlit a užijte si půvabnou atmosferu města lásky.

Tipy na romantické pobyty Tipy na romantické pobyty

Romantická večeře

Láska prochází žaludkem. Kytice růží ve váze, zapálené svíčky a k tomu gastronomický zážitek v podobě kvalitního vína a degustačního menu. Dobrou chuť!

Tipy na romantické pobyty Tipy na romantické pobyty

Za vínem s láskou

Víno. K němu není nutné nic dodávat. Snad jen.. “Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.” Nevyhýbejte se vínu, polibte svou ženu a hurá na Moravu! :-)

Pokud jste si z naší nabídky nevybrali zkuste si vyhledat pobytový balíček na míru. Zadejte pobyty pro dva na Klido.cz nebo pobyty pro dva na Hyperslevy. Vyberte si romantický odpočinek pro vás i partnera.

Kdybyste neměli do čeho zabalit, tak si přes nás můžete koupit také krásný cestovní kufr na Kasa.cz. Na romantický pobyt do něj určitě nezapomeňte přibalit i svíčky a nějaké svůdné prádlo.

Související obchody

Zbožomat.cz, Slever, pepa.cz,

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se