Tipy na doplňky z AliExpress - hodinky, klobouk, kabelka

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Co mají společného hodinky, klobouk, náramek, kabelka a deštník? Kromě toho, že zaručeně vyzdvihnou jakýkoli outfit, jsme našli i další společné jmenovatele: sympaticky nízká cena a doručení zdarma z čínského online tržiště AliExpress.

Vybírat si doplňky z monstrózní nabídky AliExpress.com zabere dlouhé hodiny. Snadno totiž získáte pocit, že je potřebujete úplně všechny, navíc za tu cenu! V rámci úspory vašeho času jsme pro vás vytřídili ty nejnepostradatelnější z nich. Zvítězí u vás hodinky, klobouk, náramek, kabelka nebo deštník?

Vlka ani nákupů na největším čínském online tržišti se nebojte nic. S naším podrobným návodem na AliExpress zvládnete všechno levou zadní.

Hodinky

Hodinky

Stylové unisex hodinky z AliExpress.com.

  • Cena: od 2.55 $ / 53 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 22-41 dní

Minimalistické pánské i dámské hodinky v černobílé nebo černé barvě perfektně zkombinujete s jakýmkoli outfitem. Máte chuť obléknout se do bláznivých pestrých barev? Pak hodinky vaši výstřednost jemně zkrotí. Zvolíte-li naopak jednoduché společenské šaty, hodinky podpoří eleganci vašeho vzezření. Cena je navíc skoro úsměvná, takže si nemusíte házet korunou a bez výčitek si objednejte obě barevné varianty.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Kupujících stále přibývá a spolu s nimi i pětihvězdičková hodnocení. V komentářích najdete i reálnou fotku hodinek po rozbalení zásilky - vypadají nachlup stejně jako na produktových obrázcích.

Zobrazit na AliExpress »

Kabelka

  • Cena: od 11.33 $ / 233 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Praktická elegantní kabelka parádně doplní jak ležérní outfit, tak AliExpress šaty. Má sympatické rozměry 37x13x29 cm, díky kterým se dovnitř v pohodě vejde A4ka. Na výběr je 5 barev: šedá, béžová, světle/tmavě hnědá a černá. Dle módní policie má černá letos na jaře červenou, ale všichni víme, že je to barva nadčasová a tím pádem nestopnutelná. Vsadíme se, že tahle kabelka vás bude doprovázet mnohem déle než jednu sezónu.

Kabelka

Dámská kabelka z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Zpětná vazba je velmi pozitivní, kupující si pochvalují vzhled i kvalitu. Prodejce prý zasílá spolu s kabelkou ještě malý dárek.

Zobrazit na AliExpress »

Náramek

Náramek

Korálkový náramek z AliExpress.com.

  • Cena: od 2.05 $ / 43 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22-41 dní

Náramky z lávových kamínků frčí! Hodí se pro muže i ženy a nejen že vás spolehlivě rozzáří zvenku, on to prý dokáže i zevnitř. O lávových kamenech se říká, že uklidňují a uzemňují. Vybírat můžete z 9 barevných kombinací. Pokud ale není tenhle druh šperků váš šálek kávy, nezoufejte a omrkněte třeba Pandora náramek z AliExpressu.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Podle nadšených komentářů to vypadá, že kupující se do náramku zřejmě zamilovali na první i na druhý pohled. Pochvalují si taky rychlost doručení. K negativní zpětné vazbě, která by se dala spočítat na prstech jedné ruky, vždy najdete reakci prodejce.

Zobrazit na AliExpress »

Klobouk

  • Cena: od 7.05 $ / 145 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Jaro nás konečně přišlo navštívit v plné parádě a než k vám zboží docestuje z Číny, bude už na dveře ťukat léto. Buďme připraveni! Stylový klobouk zajistí nejen ochranu před ostrými slunečními paprsky, ale taky elegantní řešení v případě, že zrovna zažíváte "bad hair day". Klobouk je v nabídce ve dvou černobílých variantách - na AliExpressu ovšem najdete stovky dalších levných klobouků všemožných barev i tvarů.

Klobouk

Letní klobouk z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Komentáře jsou našlapané reálnými fotkami klobouků na reálných hlavách kupujících dam, které už vás s nákupem předběhly. Pochvalují si jak kvalitu klobouku, tak i fakt, že nemění tvar, a doporučují prodejce všemi deseti. Klobouk dolů. :)

Zobrazit na AliExpress »

Deštník

deštník

Barevný deštník z AliExpress.com.

  • Cena: 26.95 $ / 552 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Jarní déšť je romantický, pokud vás nezastihne nepřipravené. A troufáme si říct, že pod tímhle designově vyladěným deštníkem bude dokonce ještě romantičtější. Představujeme vám jediného skutečného kamaráda do deště, který navíc skvěle vypadá a zamilujete si jeho praktickou rukojeť. Na výběr je celkem 27 barevných variant. Nás nejvíc uchvátily květinové potisky, proužky a jasně modré nebe.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Prodejce těchto deštníků patří na AliExpressu mezi TOP značky, není tedy divu, že na produkt pěje ódy už přes 1700 spokojených zákazníků. Vyzdvihují především kvalitu deštníku, jeho lehkost a výrazné barvy.

Zobrazit na AliExpress »

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se