TIPLI LETÁK: Tipy na akční zboží a slevy týdne

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

V novém týdnu nás přivítalo mírné ochlazení. My si ale počasím nenecháme zkazit den, natož potom týden! Pojďme si společně zvednout náladu těmi nejzajímavějšími slevovými nabídkami týdne aneb Kde všude 5.6. - 11.6.2017 ušetříte peníze.

AliExpress | Slevy až -25 % na SMARTPHONY

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Smartphony všeho druhu právě teď na AliExpress se slevami až 25 %. Pořiďte si výhodně nový mobil značky Xiaomi, Asus, Huawei a další se slevou až 25 %. Nový telefon už nemůže být výhodnější. Omrkněte nabídku a v případě objednávky se těšte na pěkný cashback od Tipli.

OTTO | Exkluzivní cashback 9 % POUZE TENTO TÝDEN

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Módní obchod OTTO nabízí tento týden hned několik slevových akcí.

  1. Pouze tento týden se na Tipli můžete těšit na exkluzivní cashback 9 %, který získáte z každého nákupu.
  2. Sleva 20 % na plavky + doprava ZDARMA - akce se vztahuje na veškeré plavky, s nákupem ale neotálejte, protože akce trvá pouze od 04.06.-05.06.2017.
  3. V OTTO se tento týden také koná velký výprodej, který slibuje až 60% slevy na více jak 1 000 produktů. Stačí si jen vybrat! :-)

Tchibo| Sleva 10 % na DĚTSKOU MÓDU

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

do 11.6.2017 nakoupíte dětskou módu v Tchibo se slevou 10 %. V nabídce najdete outfity k moři a na pláž pro holčičky i chlapce. Dále vybírejte plavky, potápěcí brýle, klobouky a vůbec všechno, co byste dětem na vysněnou dovolenou chtěli zabalit. Sleva se uplatní automaticky v nákupním košíku, ale pozor, sleva není kombinovatelná.

Kasa.cz| Sleva 33 % na HRAČKY NA PLÁŽ PRO NEJMENŠÍ

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

A na pláži ještě chvíli zůstaneme. Celý červen seženete plážové hračky a vybavení pro nejmenší s exkluzivní 33% slevou. Připravte pro své děti perfektní dovolenou a běžte rovnou ke kase na Kasa.cz. Vybírejte dětské bazénky, nafukovací skákadla, UV stany, skládací cestovní postýlky nebo třeba deky s aktivitami pro nejmenší.

Dr.Max| Slevy na KOSMETIKU

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

V oblíbené lékárně Dr.Max seženete v akci kvalitní kosmetiku jako třeba Bioderma, Avéne nebo Vichy. Na oblíbenou micelárku od Biodermy můžete využít slevu 1+1 ZDARMA, při koupi produktů Vichy nad 590 Kč získáte slevu 200 Kč a na řadu Avéne, která se specializuje na citlivou a přecitlivělou pltěť získáte slevu 150 Kč při nákupu nad 500 Kč. Kombinujte slevy s cashbackem a peníze se vám vrátí na účet zpět! :-)

Další slevové nabídky

Náš výběr TOP 5 je vám málo? Chcete si prohlédnout více aktuálních slev obchodů? Mrkněte na náš denně aktualizovaný seznam slev a zjistěte, kde ušetříte peníze. A? Nezapomínejte, že z každého nákupu vám pošleme peníze zpět na účet. :-)

Zobrazit slevové nabídky

Související obchody

AliExpress, OTTO, Kasa.cz, Tchibo, Dr. Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se