TIPLI LETÁK: Tipy na akční zboží a slevy týdne

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

Celý týden je před námi a vypadá to, že bude pekelně teplý! Jaké jsou úplně nejvíc HOT slevové nabídky týdne, kde 29.5. - 4.6.2017 ušetříte peníze? Dozvíte se v článku.

AliExpress | Slevy až -77 % na VYBAVENÍ DO KUCHYNĚ

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Kuchyňské pomůcky všeho druhu právě teď na AliExpress se slevami až 77 %. Pořiďte si výhodně novou pánvičku, elektrický gril, konvičku na čaj nebo digitální teploměr na maso a ušetřete až 77 %. Navíc vám za nákup připočítáme pěkný cashback. Na nic nečekejte a udělejte objednávku ještě dnes!

ZOOT | Sleva 15 % na nejen DĚTSKOU MÓDU

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Módní obchod ZOOT se připravuje na Den dětí, jak je jeho zvykem, po svém. Zadejte v košíku slevový kód: 15NADETI a získáte 15% slevu na celou objednávku. V nabídce najdete oblečení značek VEROMODA, Miss Selfridge, ZOOT, VILA Calan a další. Akce trvá pouze do čtvrtka!

TIPLI TIP: Víte, jak objednávat zboží na ZOOTu? Přečtěte si, Jak to chodí na ZOOT.

Douglas| 2+1 ZDARMA na make-up produkty

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

do 05.6.2017 získáte v parfumerii Douglas 2+1 produkty z kategorie make-up ZDARMA. Jak to funguje? Vyberte si 2 produkty z kategorie make-up a 3. nejlevnější získáte ZDARMA. Slevy nelze kombinovat.

Kasa.cz| Sleva 10 % na DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE WHIRLPOOL

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Až do 4.6.2017 pořídíte produkty značky Whirlpool s exkluzivní 20% slevou. Toužíte po vybavené domácnosti kvalitními produkty? Tak to jděte rovnou ke kase na Kasa.cz, protože pouze tento týden získáte exkluzivní slevu na pračky, ledničky, mikrovlnky a další spotřebiče Whirlpool. Slevu získáte jednoduše zadáním slevového kódu: WHLVB10 v prvním kroku objednávky.

Vivantis| Sleva 20 % na NOVOU KOLEKCI DOCA

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Využijte speciální slevy 20 % na novou kolekci značky DOCA v obchodu Vivantis!

Další slevové nabídky

Náš výběr TOP 5 je vám málo? Chcete si prohlédnout více aktuálních slev obchodů? Mrkněte na náš denně aktualizovaný seznam slev a zjistěte, kde ušetříte peníze. A? Nezapomínejte, že z každého nákupu vám pošleme peníze zpět na účet. :-)

Zobrazit slevové nabídky

Související obchody

AliExpress, Vivantis, Kasa.cz, ZOOT, Douglas

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se