TIPLI LETÁK: Tipy na akční zboží a slevy týdne

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

Nový týden přináší kromě nových možností i řadu nových slevových nabídek. Kde všude 19.6. - 25.6.2017 ušetříte peníze? Sledujte náš Tipli leták a užijte si pravidelnou dávku nejlepších slev.

AliExpress | Slevy až 65 % na MÓDNÍ DOPLŇKY

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Tento týden seženete na AliExpress všechny možné (i nemožné) módní doplňky. Co na vás čeká? Vybírejte ze slunečních brýlí, šátků, pásků nebo bižuterie se slevou až 65 %.

TCHIBO | Slevy až 20 % na DĚTSKÉ OBLEČENÍ a HRAČKY

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Pozor, Pozor! Právě teď pořídíte v Tchibo všechno dětské oblečení a hračky se slevou až 20 %. V nabídce najdete trička, kalhoty, boty, hračky a další dětské zboží.

VIVANTIS| Sleva 20 % na obuv KEEN

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Pouze do 21.6.2017 seženete ve Vivantis kolekci KEEN s 20% slevou! Veškeré KEEN produkty byly vyrobeny neotřelým způsobem, aby chránily vaše prsty. Nevěříte? Pořiďte si jedny KEEN botky a nebudete chtít jiné!

ANSWEAR.CZ| Slevy 30 % na značku MANGO

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Milujete značku MANGO jako my? Tak to neváhejte ani minutu a prohlédněti si kolekci s 30% slevou. Najdete ji v obchodu Answear.cz, kde po zadání slevového kódu MNG17 získáte slevu 30 %. Akce je platná až do 21.6.2017.

DOUGLAS| Sleva 20 % na OČNÍ MAKE-UP

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Další parádní akce v Douglas. Tento týden se můžete těšit na 20% slevu na veškerý oční make-up. Slevu 20 % získáte po zadání slevového kódu: OCI17.

Více slevových nabídek...

Náš výběr TOP 5 je vám málo? Chcete si prohlédnout více aktuálních slev obchodů? Mrkněte na náš denně aktualizovaný seznam slev a zjistěte, kde ušetříte peníze. Nezapomínejte, že z každého nákupu vám pošleme peníze zpět na účet. :-)

Další slevové nabídky

Související obchody

AliExpress, Answear, Vivantis, Tchibo, Douglas

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se