Tipli.cz slaví narozeniny - extra slevy pro každého!

Tipy k nákupuSoutěže 30. 7. 2018

Už v neděli společně oslavíme naše 1. narozeniny! Ve spolupráci s našimi TOP partnery jsme přichystali extra slevy pro naše věrné zákazníky. Těšit se můžete na exkluzivní slevové kupony, double cashback nebo soutěž. Oslavte to s námi, začínáme o půlnoci 14.10.2017!

Přesně před rokem, konkrétně 15.10.2016, jsme s velkou parádou spustili cashback portál Tipli.cz, domluvili jsme první e-shopy a přivítali první uživatele.

Dnes se počet obchodů na Tipli blíží k první pětistovce a počet uživatelů přesahuje 200 000. Největší radost nám ale dělá vyplacené odměny, které jsme rozposílali na bankovní účty uživatelů Tipli.

Myslíte, že nám to stačí? Nestačí! Neustále se snažíme Tipli vylepšovat a pomoci tak lidem ušetřit na běžných nákupech na internetu. A proč to všechno děláme? Protože věříme, že peníze se dají utrácet smysluplně. :-)

TIP:Ušetřete také díky Black Friday. Využijte Tipli slevy v kombinaci s výjimečnými nabídkami a ušetřete až tisíce korun.

Co chystáme na Tipli narozeniny?

Jak myslíte, že slaví narozeniny portál jako Tipli.cz? No přeci ještě vyššími odměnami pro své uživatele! Narozeninová párty vypukne o půlnoci tuto sobotu a potrvá až do neděle 15.10.2017 do 23:59.

Ve spolupráci s našimi partnery jsme si připravili narozeninový balíček výhodných nákupů. Můžete se těšit na exkluzivní slevovové kupony, navýšení cashbacku a u vybraných e-shopů získáte dokonce i double cashback. Sledujte nás, již brzy se dozvíte více!

3 TOP narozeninové nabídky

  1. Kasa.cz - exkluzivní slevový kupon -10 % na zboží z vybraných kategorií.
  2. Vivantis - double cashbacku na všechny kategorie kromě parfémů.
  3. Pilulka.cz - double cashback na celou objednávku.

Narozeninová soutěž s OnlineFitness.cz

Nestihli jste vyladit formu do letošní plavkové sezóny? Nevadí, tu další určitě stihnete! Začněte makat hned teď a navíc z pohodlí domova. Ve spolupráci s Onlinefitness.cz jsme si pro vás připravili výhru, s kterou podpoříte své zdraví.

Do slosování o voucher na čtvrtletní členství v hodnotě 599 Kč se zapojíte jednoduchým sdílením narozeninového postu, který zveřejníme na Facebooku v neděli dopoledne. Sledujte náš Facebook a zasoutěžte si s námi!

soutez_online_fitness

Projekt Onlinefitness.cz přináší možnost cvičit z pohodlí domova nebo na cestách pod vedením ověřených trenérů. Na OnlineFitness najdete každý týden desítky živě streamovaných fitness lekcí, které můžete cvičit podle rozvrhu ve výsílaném čase (nebojte, nikdo vás při tom neuvidí) nebo kdykoliv do 24 hodin od vysílání. Vše co ke cvičení potřebuješ je připojení k internetu a počítač, tablet nebo chytrý telefon.

Související obchody

Vivantis, Pilulka.cz, Kasa.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se