Ťik, ťak! Na Woodies běží čas

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Čas běží jako o závod, ale s hodinkami Woodies ho budete mít pod kontrolou. Nakupujte na Woodies a pořiďte si stylové hodinky, se kterými už nikdy nepřijdete pozdě. Skvěle doplní váš outfit a dodají mu patřičný šmrnc!

Woodies je rodinná firma, která se zabývá výrobou, servisem a prodejem hodinek už šest let. Hodinky jsou doplněk, do kterého se vyplatí investovat. Woodies hodinky jsou totiž jak módní, tak i praktická součást outfitu. Krásně vypadají a vždy navíc víte, kolik je hodin.

Nakupujte na internetovém obchodu Woodies a dolaďte svůj outfit hodinkami, které přímo pasují k vašemu stylu. Zaujměte elegantními hodinkami Daniel Wellington nebo extravagantními dřevěnými hodinkami Wewood. Nakupujte hodinky s cashbackem a část peněz se vám vrátí zpět.

Máte přehled o probíhajících slevách?

Ušetřete z nákupu luxusních hodinek! Zaregistrujte se zdarma na Tipli a část peněz se vám vrátí zpět. Staňte se členem Tipli a nenechte si ujít probíhající slevy.

Akční slevové kódy

Woodies

Poprvé se Woodies objevila na trhu s dřevěnými hodinkami. Byla to neokoukaná žhavá novinka, na kterou mnoho lidí nedalo dopustit. Stylové hodinky ze dřeva! Nadčasové hodinky, které mají nápad a cítíte z nich jejich originalitu. Budete se na ně rádi dívat a i za pár let na nich uvidíte, že je vyráběl někdo, kdo si s tím dal opravdovou práci a propůjčil jim svou duši. Dnes už Woodies.cz vyrábí i jiné módní doplňky. Do kvalitního zboží od kvalitních značek se vyplatí investovat.

Woodies hodinky

Woodies nabízí hodinky od několika známých značek jako Komona, Triva, Daniel Wellington, Wewood, Rosefield a dalších. Nezáleží na kvantitě značek, ale na kvalitě jejich výrobků. Na to přesně cítí obchod Woodies, který vybírá na svůj eshop jen prověřené firmy s kvalitními výrobky.

Navštivte internetový obchod a nejděte hodinky, které k vám sedí. Vybírat můžete jak podle značky, tak i podle preferencí barvy pouzdra a řemínku a podle materiálu. Neztrácejte zbytečně čas na vyhledávačích a podívejte se na přehledné webové stránky, které poskytnují podrobný popis hodinek i s jejich detailním náhledem.

Ještě jste nenakupovali na Woodies.cz? Ale dlouho už pokukujete po hodinkách, které se vám moc líbí? Neváhejte, protože času není nazbyt. Zaregistrujte se na Tipli a získejte Woodies doprava zdarma na váš nákup. Zabere vám to jen pár kliknutí a objednávka je vaše.

Woodies dřevěné hodinky

Hodinky s čtyřmi ciferníky zasazené do indického palisandru najdete na eshopu za 4 099 Kč. Výrazně oranžové rafičky podtrhují detailní opracování. S modelem KAPPA budete středem pozornosti. Ukáží vám den v týdnu a na ruce budou působit lehce a hřejivě. Buďte spjati s přírodou. Noste přírodu na své ruce!

woodies
woodies hodinky

Woodies elegantní hodinky

Pro ty kdo mají rádi minimalismus urban designu značky Komono. Vyberte si hodinky se slevou za 1 790 Kč. Jsou jednoduché, ale přitom propracované do posledního detailu. Každá část hodinek tvoří dohromady nádherný elegantní doplněk. Hodí se jak k obleku, tak i k padnoucí teplákovce. Komono vás dostane vždy v jakémkoli outfitu!

Prodejny Woodies.cz

Woodies je internetový obchod, který ručí včasným převzetím objednávky, zabalení zboží do krásného balíčku a bezproblémovým odesláním do rukou majiteli. Ve Woodies Ostrava se nachází velký sklad, ze kterého je zboží exportováno přímo k vám. V případě nejasností můžete firmu kontaktovat přes email nebo telefonní číslo uvedené na stránkách webu.

Tip: Nezapomeňte se mrknout ani na Woodies instagram, kde firma přidává fotky produktů z nových kolekcí. Inspirujte se stylem nošení hodinek a kombinování outfitů. S hodinkami od Woodies budete šik!

Kde koupíte hodinky?

Hodinky jsou nezbytnou součástí vašeho života a i outfitu! Hlídejte si čas a buďte přitom šmrnc a šik. S Tipli vám poradíme jak ušetřit za nákup. Stačí se zaregistrovat na Tipli a vybrat si obchod, ve kterém chcete nakupovat. Pak jen zakliknout políčko cashback a část peněz z nákupu se vám vrátí zpět do vaší peněženky.

  • Zoot – trendy hodinky, které vás na ruce nikdy neomrzí
  • Brasty – kvalitní nádech luxusu lehké elegance
  • Footshop – jednoduché hodinky ve sportovním stylu

Související obchody

BRASTY, Footshop, ZOOT, Woodies, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se