Thermomix za pár kaček? Známe nejlepší alternativu!

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Jídlo  |  Potraviny 5. 11. 2021

Thermomix je revolučním řešením v oblasti vaření a bezpochyby se zařadil mezi nenahraditelné kuchyňské pomocníky. Získává si stále více příznivců, kteří na něho nedají dopustit. Stále však jde o poměrně drahou záležitost, kterou si nemůže dovolit každý. Jak Thermomix funguje a jaké jsou jeho levnější alternativy? To vše se dočtete v tomto článku.

Nemáte čas na dlouhé vystávání u plotny nebo vás prostě jen nebaví vaření? Usnadněte si přípravu svých oblíbených pokrmů s jedinečným kuchyňským pomocníkem Thermomix nebo jeho levnější alternativou a užijte si jednoduché, čisté a chytré vaření každý den.

TIP: Máte omezený rozpočet? Užitečným pomocníkem s bohatými funkcemi vám bude také pákový robot. Podívejte se na naše rady a tipy, jak vybrat nejlepší kuchyňský robot.

Thermomix: 12 spotřebičů v 1

Thermomix je multifunkční hrnec pro každodenní vaření od společnosti Vorwerk. Spojuje funkce více než 12 kuchyňských robotů a šetří jak čas, tak i peníze. Dokáže sekat, mixovat, mísit, vařit, míchat, ohřívat, vařit v páře, mlít, hníst, vážit, šlehat i emulgovat.

Kuchyňský robot Thermomix nabízí mnoho způsobů, jak si každý den připravit chutné a zdravé jídlo jednoduše a rychle. Umí zálivku na salát, pikantní pesto i vařená vejce. Uvaří chutné rizoto, rybu v páře i lahodnou zmrzlinu jako dezert. A ví si rady i s drcením ledu, s těstem na vánoční cukroví nebo letním ovocným koktejlem. Zapomněli jste koupit nějakou surovinu? Nevadí! I s tím si Thermomix snadno poradí.

(Zdroj: Youtube.com)

TIP: Objevte ty nejlepší recepty na lahodné domácí zmrzliny a připravte si je snadno a rychle s Thermomixem.

Proměňte se v domácího šéfkuchaře s Thermomix recepty

A jak vůbec vařit s Thermomixem? Jednou z možností je příprava jídel podle Thermomix kuchařky. K dispozici jsou knihy s těmi nejlepšími recepty ze světa například se zaměřením na vaření v páře, italskými recepty nebo recepty pro děti i o pečení.

Vařit můžete také pomocí digitálních receptů uložených na Thermomix chipech. Všechny recepty si tak zobrazíte přímo v přístroji a díky funkci Průvodce vařením si je i připravíte. Vše snadno, rychle a s dokonalým výsledkem. Vytvářet si můžete samozřejmě i své vlastní recepty.

Multifunkční hrnec výhodněji s cashbackem!

Našli jsme pro vás levnější alternativy Thermomixu! A díky cashbacku můžete ušetřit ještě pár korun navíc. Nezapomeňte se proto při každém nákupu prokliknout do obchodu přes Tipli portál. Kolik s cashbackem ušetříte?

Další obchody s cashbackem »

TIP: Čerstvé ovocné koktejly si zamilujete po celý rok. V zimě jsou skvělým zdrojem vitamínů a v létě společně s ledem skvěle osvěží. Připravte si vlastní nápoj dle své chutí i u vás doma. Poradíme vám, jak vybrat nejlepší smoothie maker.

Levnější alternativy v obchodech s cashbackem

Multifunkční robot Thermomix je bezpochyby skvělým a schopným pomocníkem při vaření se spoustou užitečných funkcí. To je však znát i na ceně tohoto přístroje, která se nachází nad třiceti tisíci korun. Na trhu ale najdete i levnější varianty multifunkčního hrnce. Zde jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější z nich.

Pomalý hrnec SOGO SS-10055

Elektrický hrnec SOGO SS-10055 je určen pro pomalé a rovnoměrné vaření. Vybírat můžete ze tří varných funkcí, a to pomalejší vaření, střední dobu přípravy a rychlejší vaření. Pohodlně v něm připravíte dušené maso, polévky, kari a spoustu dalších jídel. Příkon hrnce je 200 W a objem nádoby 3,5 l.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena899 Kč
Cena s cashbackem863 Kč
Pomalý hrnec SOGO SS-10055
Prohlédnout si hrnec »
Multifunkční hrnec SOGO SS-10765

Multifunkční hrnec SOGO SS-10765

Tento multifunkční hrnec nabízí 11 programů, mezi kterými nechybí vaření, příprava rýže, zpracování ovoce, tvorba kaší, ohřev jídel, vaření těstovin, vaření v páře, příprava dortů nebo i polévek. Nabízí vysokou kapacitu hrnce 5 l, takže se hodí pro větší rodiny. Příkon zařízení je 860 W.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena1 599 Kč
Cena s cashbackem1 535 Kč
Prohlédnout si hrnec »

Multifunkční hrnec Tefal RK705138

Multifunkční hrnec Tefal nabízí 12 funkcí pro každodenní vaření. Využít ho lze pro dušení, vaření rýže / cereálií, rizota, vaření v páře, smažení, pečení, přípravu polévek, kaší nebo jogurtů. Má vnitřní keramickou nádobu o objemu 5 l. Příkon zařízení je 600 W.

Původní cena
Akční cena
Původní cena2 699 Kč
Akční cena1 999 Kč
Multifunkční hrnec Tefal RK705138
Prohlédnout si hrnec »
Concept CK9090

Multifunkční hrnec Concept CK9090

Multifunkční hrnec Concept CK9090 dokáže smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat, funguje jako pomalý hrnec a dokonce zvládne upéct i bábovku. Ušetříte tak spoustu místa v kuchyni. Teplotu lze regulovat v rozmezí od 80 °C do 240 °C. K dispozici je celkem 9 + 1 funkcí. Hrnec lze rozebrat a jednotlivé části mýt v myčce.

Původní cena
Akční cena
Původní cena2 999 Kč
Akční cena2 190 Kč
Prohlédnout si hrnec »

Philips HD3037/70 Multicooker

Multifunkční hrnec Philips HD3037/70 umí vařit, zapékat, dusit, smažit, vařit v páře, ohřívat, péct, funguje jako rýžovar, připraví domácí jogurt a zvládne i šetrně a pomalu uvařit luxusní vývar. K dispozici je 12 různých programů. Vnitřní hrnec lze mít v myčce. Nechybí ani funkce 24hodinového ohřevu – ta udržuje ideální teplotu jídla po celý den.

Původní cena
Akční cena
Původní cena3 199 Kč
Akční cena2 799 Kč
Philips HD3037/70 Multicooker
Prohlédnout si hrnec »
Kitchen Hero 9-in-1

Kitchen Hero 9-in-1 kuchyňský robot

Klarstein Kitchen Hero je multifunkční kuchyňské zařízení 9 v 1. Využijete ho k mixování, drcení, mletí, míchání, hnětení, emulgaci, šlehání, vaření, dušení, vaření v páře nebo drcení ledu. Má 9 stupňů rychlosti s funkcí turbo. Nabízí 4 automatické programy pro polévku, džem, omáčku nebo těsto.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena5 999 Kč
Cena s cashbackem5 909 Kč
Prohlédnout si hrnec »

Multifunkční hrnec Catler MC 8010

S tímto multifunkčním hrncem vaříte, pečete, smažíte, dusíte nebo vaříte v páře v jedné nádobě, výrazně rychleji a bez ztráty šťávy, chuti a cenných živin. Jeho unikátnost spočívá v konstrukci vnitřní nádoby pro 3D přípravu pokrmů, 4zónovém ohřevu indukční cívkou v kombinaci s tlakovým vařením. Má příkon 1 400 W a objem nádoby 3 l.

Původní cena
Akční cena
Původní cena13 990 Kč
Akční cena13 290 Kč
Multifunkční hrnec Catler MC 8010
Prohlédnout si hrnec »

TIP: V kuchyni by neměl chybět ani praktický pomocník pro přípravu čaje či kávy. Podívejte se do našeho průvodce, jak vybrat kvalitní rychlovarnou konvici.

Kuchyňské roboty levněji v letácích

Některé multifunkční spotřebiče najdete s výraznou slevou v pravidelných letácích obchodů. Sledujte proto letáky s elektronikou a nepropásněte už žádnou speciální nabídku. Všechny platné letáky obchodů najdete pohodlně online u nás na Tipli.

Akční letáky s elektronikou »

Související obchody

Expert.cz, Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Datart

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se